SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Winnipeg Jets – Vancouver Canucks: Joko Jets saa pelinsä toimimaan?
  • Johannes
    Romu

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks: Joko Jets saa pelinsä toimimaan?

julkaistu: 18.10.2018 14:10

Läntisessä konferensissa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun heikosti kauden aloittanut Winnipeg Jets saa vierakseen kolmen ottelun voittoputkessa liitävän Vancouver Canucksin. Illan estradina toimii Jetsin kotipyhättö Bell MTS Place.

Kotijoukkue Winnipeg Jets on aloittanut kautensa todella vaisusti odotuksiin nähden. Joukkue on pelannut kuusi ottelua ja voittanut niistä kolme. Viimeisin ottelu öljymiehiä vastaan antoi päävalmentaja Paul Mauricelle lisää miettimisen aihetta, kun joukkue suli 4-1 johtonsa päätöserässä. Ottelussa oli jotain hyvääkin, sillä joukkueen kolmoskenttä esiintyi edukseen ja värkkäsi kaksi maalia, vaikka joukkue menetti tärkeän pisteen hävittyään ottelun jatkoajalla maalein 4-5ja.

Vancouver Canucks päättää vieraskiertueensa Manitobaan. Canucks on ollut melkoisessa lennossa kiertueellaan laittaen nippuun Tampa Bayn, Floridan ja viimeisimpänä Penguinsin. Canucks menetti sairastuvalle ykköspyssynsä Elias Petterssonin Florida –ottelussa, mutta siitäkin huolimatta joukkue kellisti pingviinit hyvällä viisikkopelillä jatkoajan jälkeen maalein 2-3ja. Nuori Canucks –lauma on osoittanut todellisen luonteensa!

Jets saanee illan otteluun takaisin Dustin Byfuglien, joka tuo läsnäolollaan fyysisen pelotteen puolustuspäähän. Canucksilla on Petterssonin lisäksi poissa hyökkääjät Jay Beagle ja Derek Dorsett.

Bookkerit ovat painaneet Jetsin suureksi ennakkosuosikiksi otteluun. On sanomattakin selvää, että Paul Maurice lähtee otteluun puolustuspää edellä Oilers -ottelun sulamisen jälkeen. Canucks on pelannut todella hyvin viisikkona puolustusalueella, päästäen vain 5 maalia omiinsa viimeisessä kolmessa ottelussa. Joukkueiden historiaa katsoen; on viidessä viimeisessä kohtaamisessa päästy kertaalleen vain kuuteen maaliin, kun ottelu on pelattu Jetsin kotiaskissa. Tähän kun lisätään Jetsin ykköspyssyjen tehottomuus ja Vancouverin nykyinen Flow –tila, löytyy kohde maalimääristä.

Kuudella maalilla panos palautetaan takaisin.