SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Winnipeg Jets – NY Rangers: Ratkeaako peli Bell MTS Placessa erikoistilanteisiin?
  • Toimitus

Winnipeg Jets – NY Rangers: Ratkeaako peli Bell MTS Placessa erikoistilanteisiin?

julkaistu: 12.02.2019 19:44

Bell MTS Placessa Winnipeg Jetsin vieraaksi tulee NY Rangers.

Keskisen divisioonan kärkijengi Jets päätti sunnuntai-iltana vieraskiertueensa voittoon Sabresista 3-1 KeyBank Centerissä.

Jets on änärin toiseksi kovin kotijoukkue saldolla 20-6-3 ja on popsinut kahdeksasta viime kotipelistään pinnoja (7-0-1) ja 12/14:ssä ottelussa Bell MTS Placessa.

Jetsin vahvuus kotona on myös sen vahva erikoistilannepelaaminen. Jetsillä on yhä änärin kovin ylivoima kotiluolassaan (34.8%), vaikka kolmessa edellisessä kotipelissä se on hiukan hiipunut (4/13, 30.8%).

Idän joukkueita (14-8-1) vastaan Jets on pelannut ihan kelvollisesti. Metropolitan divisioonan jengejä vastaan, mihin NY Rangers myös kuuluu, tuo saldo on 8-3-0.

Jetsin pelaajista Blake Wheeler (22. 3+24=27) ja Mark Scheifele (22. 14+12=26) ovat olleet tehokkaimmat herrat toistaiseksi tällä kaudella idän joukkueita vastaan.

Metropolitan divisioonan viimeistä edellinen joukkue, NY Rangers päätti viiden ottelun kotisarjansa 4-1 -voittoon Leafsista MSG:ssä maanantaiaamuyöstä.

David Quinnin suojatit ottivat vähintään pisteen kolmessa joukkueen neljästä viime pelistä (2-1-1). All Stars-breikin jälkeen joukkue on esiintynyt muutenkin edukseen (6-3-1).

Joukkueet kohtasivat joulukuussa MSG:ssä, mistä Jets kävi noukkimassa 4-3 -voiton rankkareilla. Isännät johtivat tuolloin kolmella maalilla kahden erän jälkeen, mutta Jets nousi tasoihin päätöserässä ja hoitivat pelistä voiton Patrik Laineen ja Scheifelen rankkareilla. NY Rangersin ainoa onnistuja oli Mika Zibanejad.