SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Winnipeg Jets – Detroit Red Wings: Kykeneekö Wings jättiyllätykseen?
  • Toimitus

Winnipeg Jets – Detroit Red Wings: Kykeneekö Wings jättiyllätykseen?

julkaistu: 11.01.2019 20:15

Bell MTS Placessa lännen ja Keskisen divisioonan kärkipaikoilla keikkuva Winnipeg Jets kohtaa idän ja Atlantin divisioonan häntäpään Detroit Red Wingsin.

Winnipegille ottelu on neljäs kuudessa ja viides kahdeksassa päivässä. Jets voitti kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi kotipeliään, mutta hävisi niukasti 2-3 viimeksi St.Paulissa Wildin vieraana. Wings-pelistä Jets aloittaa kolmen pelin kotisarjan, missä kohtaa viidessä päivässä Wingsin lisäksi Ducksin ja Vegasin.

Paul Maurice joutuu tulemaan yhä toimeen ilman Dustin Byfuglienia ja Nikolaj Ehlersiä.

Ehlersin on korvannut ykkösvitjan toisessa laidasssa Kyle Connor, joka pelasi tehokkaasti jo viime kaudella Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin vierellä. Tyler Myers on puolestaan ottanut hyvin Byfuglienin paikan kakkospakkiparissa Ben Chiarotin rinnalla.

Kaksi peräkkäistä ja kahdeksan yhdeksästä edellisestä ottelustaan hävinnyt Detroit päätti juuri viiden ottelun kotisarjansa ja kohtaa nyt peräkkäisinä päivinä vieraissa Jetsin lisäksi Wildin.

Risukasaan tuo paistetta Gustav Nyquistin kolmen peräkkäisen ottelun pisteputki (3. 0+3=3). Ruotsalaishyökkääjä on nakuttanut seitsemässä ottelussa tehot 1+5=6 ja jäänyt noissa peleissä vain kerran pisteittä.

Anthony Mantha on tehnyt kahdessa peräkkäisessä pelissä 1+1. Viime pelissä kahdesti osunut Andreas Athanasiou on puolestaan latonut seitsemässä pelissä tehot 6+1=7 onnistuen niissä peräti viidesti maalinteossa ja jäänyt niissä vain kerran ilman pinnoja.

Eiköhän Jets vie tämän ottelun vahvana kotijoukkueena jättämättä selittelyille mitään sijaa.