SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Winnipeg Jets – Dallas Stars: Keskisen divisioonan joukkueiden kiihkeä taisto!
  • Toimitus

Winnipeg Jets – Dallas Stars: Keskisen divisioonan joukkueiden kiihkeä taisto!

julkaistu: 03.12.2019 19:56

Tasapisteissä kolmantena ja neljäntenä Keskisessä divisioonassa viilettävät Winnipeg Jets ja Dallas Stars kohtaavat toisensa Bell MTS Placessa keskiviikkoaamuyöstä kahdelta Suomen aikaa.

NHL:n Läntisen konferenssin joukkueet kohtaavat uudestaan jo perjantain ja lauantain välisenä yönä American Airlines Centerissä, Dallasissa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kahdesti aiemmin. Molemmat voittivat tuolloin kotiottelunsa vastustajiensa suureksi riemuksi.

Jets palaa kotiaskiinsa kolmen ottelun Kalifornian vieraskiertueelta, missä Sharks (5-1) ja Ducks (3-0) menivät ensin katolleen, mutta Kingsiä (1-2) vastaan oli tyytyminen tappioon.

Kolmessa edellisessä pelissään kahdessa niistä maalin ja viisi pistettä ahminut Patrik Laine on Jetsin tämän kauden tehoruisku seitsemällä osumallaan ja 25 pisteellään 25 ottelussa.

Ja mikä parasta, Laine on onnistunut maalinteossa molemmissa tämän kauden yhteenotoissa Starsia vastaan. Ja mikä vielä entistäkin parempaa, Laine on latonut 14:ssä pelaamassaan ottelussa Dallasia vastaan kaikkiaan 16 uunia!

Patrik Laine tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.55 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Stars yrittää katkaista tänään kolmen ottelun tappioputkeaan voitettuaan sitä ennen seitsemän peräkkäistä peliä.

Edellisessä ottelussa se sai kuonoonsa Xcel Energy Centerissä Wildilta 3-2 rankkareilla, kun Mikko Koivu niittasi rankkarista ratkaisun tuhannennessa NHL-ottelussaan. Wild-kapteeni nappasi varsinaisella peliajalla myös 700.nnen pisteensä syötettyään Kevin Fialan tekemän avausmaalin.

Stars sai muutama peli sitten takaisin sairauslomalta palanneen kakkossentterinsä Roope Hintzin, joka on tuonut teksasilaisiin lisää syvyyttä. Hintz on onnistunut kahdesti maalinteossa viidessä pelissä paluunsa jälkeen ja on yhä joukkueensa tehokkain maalari 11 uunillaan!

Roope Hintz tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Tämä on neljäs kerta, kun Jets palaa vähintään kolmen ottelun pituiselta vierasrundilta. Yhtään kolmella aiemmalla kerralla se ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla yhtään kiertuetta seuraavaa ensimmäistä kotiottelua, joista se on vienyt kaksi varsinaisella ja saanut kuonoonsa kerran rankkareilla toisen konferenssin jengiä (Devils) vastaan.

Jetsin kannalta negatiivista tuossa pelihistoriassa on ollut se, että Devils-tappiota ja tämänöistä Stars-peliä yhdistää kaksi vapaapäivää pelien välissä, voittopeleissä oli puolestaan vain yksi vapaapäivä kiertueen jälkeen.

Starsin tappioputken katkaisemista puoltaa puolestaan Jetsin puutteet rosterissa (7 ukkoa telakalla) sekä saman divisioonan jengin kohtaaminen, missä otteluissa pelataan äärimmäisen tosissaan.