SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Winnipeg Jets – Colorado Avalanche: Arkkiviholliset vastakkain!
  • Toimitus

Winnipeg Jets – Colorado Avalanche: Arkkiviholliset vastakkain!

julkaistu: 08.01.2019 19:13

Bell MTS Placessa ottavat yhteen lännen jengeistä Keskisessä divisioonassa pudotuspelipaikoistaan itsepintaisesti kiinnipitävät Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche.

Jets kaatoi toissailtana Starsin kotonaan 5-1, vaikka sen tehoja heikensi ykkös- ja ylivoimaketjuissa vahvoissa rooleissa pelaavien Dustin Byfuglienin ja Nikolaj Ehlersin poissaolot. Edellinen ei palaa askiin ennen All Stars-breikkiä, jälkimmäinen nuolee haavojaan vielä kuukauden päivät.

Jets piipahtaa ylihuomenna St. Paulissa Wildin vieraana ja palaa sitten kolmen pelin ajaksi Bell MTS Placeen. Jets urakoi seitsemän peliä seuraavan 12 päivän aikana ennen All Stars-taukoa.

Neljän peräkkäisen tappion jälkeen neljän ottelun kotisarjan viimeksi 6-1 voittoon NY Rangersista päättänyt Colorado on vetänyt lonkkaa nyt neljä päivää valmistautuessaan viiden pelin Kanadan kiertueelle, missä kohtaa Jetsin lisäksi Flamesin, Canadiensin, Leafsin ja Senatorsin yhdeksän päivän aikana.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella.  Marraskuussa Bell MTS Placessa pelatussa ottelussa Jets vei Avalanchea 5-2, kuten on kylvettänyt vieraitaan jo kuudessa edellisessä kohtaamisessa kotiluolassaan.

Connor Hellebuyck (32. 90.97/2.83) sekä kahden pelin tauolta kehiin palaava Semyon Varlamov (25. 91.17/2.80) aloittavat erittäin todennäköisesti joukkueiden maalinsuilla, kun divisioonan arkkiviholliset ovat kyseessä.

Vaikka Jets on ollutkin niskanpäällä keskinäisissä peleissä kotonaan jo pitkän tovin, tasoerot saman divisioonan joukkueiden välillä ovat marginaaliset ja puntteja tasoittaa entisestään isäntien pelaajien poissaolot.