SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Weldon Greenistä CLG:n päävalmentaja
  • Atte
    Leppänen

Weldon Greenistä CLG:n päävalmentaja

julkaistu: 02.11.2018 13:39

Esports-vaikuttaja Weldon Green on valittu Counter Logic Gamingin päävalmentajaksi. Suomessa asunut ja Jyväskylän yliopistossa työskennellyt Green oli aiemmin 2018 valmentanut useita League of Legends Championship Series -joukkueita, mutta kotiutui nyt Yhdysvaltojen Los Angelesiin voidakseen omistautua CLG:n valmennukselle täysin rinnoin.  Liittyminen CLG:n riveihin on Greenille kuin eräänlainen kotiinpaluu, sillä hänen uransa alkoi samaisen joukkueen parista vuoden 2015 Pohjois-Amerikan League of Legends Championship Series -turnauksen myötä.
Green itse kommentoi pestaustaan Counter Logic Gamingin virallisessa tiedotteessa:

“Aloitin urani valmentajana ja urheilupsykoligina CLG:n parissa. Sen jälkeen olen työskennellyt useiden eri tiimien kanssa. Nyt tuntuu, kuin olisin kulkenut täyden ympyrän ja palannut kotiin CLG:n pariin, se on organisaatio, jota fanitan ja jossa aloitin urani.

Minusta CLG on aina kuulunut huipulle. Tavoitteeni CLG:n kanssa on ennen kaikkea saavuttaa taas tuo taso. Mielestäni se on ensisijainen tavoite, laittaa jalkaa toisen eteen. Olen kovin innoissani olla taas CLG:n joukoissa ja haluan fanien tietävän, että uskollisuus palkitaan.”

Myös CLG-pomo Matt “Trinitiii” Nausha kommentoi Greenin liittymistä porukkaan:

“En voisi olla enempää innoissani, kun saamme Weldonin LCS-tiimin päävalmentajaksi. Hänellä ei pelkästään ole arvokasta kokemusta alalta, vaan hänen visionsa on myös hyvässä linjassa CLG:n filosofian kanssa. LCS-joukkuellemme koittaa nyt uusi aika ja työtä on vielä paljon edessä. Weldon on jo aloittanut suunnittelemaan off-seasonin toimiamme ja työstämään vuoden 2019 tapahtumia. Arvostan todella hänen ja hänen perheensä omistautumista ja muuttoa Suomesta”.

Kuva: Weldon Green