SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Washington Wizards – Oklahoma City Thunder: Avoimet ovet Washingtonissa
  • Toimitus

Washington Wizards – Oklahoma City Thunder: Avoimet ovet Washingtonissa

julkaistu: 02.11.2018 18:24

Perjantaiyönä neljän ottelun tappioputkessa rypevä Washington Wizards kohtaa pelin uomiinsa saaneen Oklahoma City Thunderin. Wizardsin pukukopissa vallitsee riitaisa tunnelma ja joukkueen johtohahmoihin kuuluva Bradley Beal toi asian esille viikko sitten.

Kotijoukkue on aloittanut kautensa 1-6 recordilla. Vuodesta toiseen jatkuneet erimielisyydet ja egojen törmäilyt eivät ota laantuakseen. Pelinrakentaja John Wall vahvisti Bealin puheet joukkuepelaamisen puutteesta ja vääriin asioihin keskittymisestä.

Surkeasta puolustuspelistä kärsinyt joukkue vahvistuu pakaralihas vammasta toipuneella, kovana levypallo magneettina ja paintin puolustajana tunnetulla Dwight Howardilla. Mies ei kuitenkaan viimeisimpien tietojen mukaan pysty vielä edes istumaan ja minuutit jäävät todennäköisesti vähäisiksi.

Ilman polvivammasta kärsinyttä Russell Westbrookia kautensa aloittanut Thunder on saanut tähtipelaajansa paluun myötä pelinsä kuntoon. Puolustus peli on toiminut koko kauden mallikkaasti ja joukkue löytyy kärkikymmeniköstä lähes jokaisessa puolustustilastossa.

Kolmen ottelun voittoputken aikana aiemmin takkuillut hyökkääminenkin on ollut sujuvampaa ja Thunder on ylittänyt jokaisessa ottelussa 110 pisteen rajan.

Vierasjoukkueelle tarjoillaan maukasta kerrointa, johon kannattaa tarttua.