SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vuoden odotetuimman CS:GO-matsin voittaja kruunataan tänä perjantaina
  • Sauli
    Rautiainen

Vuoden odotetuimman CS:GO-matsin voittaja kruunataan tänä perjantaina

julkaistu: 09.03.2021 17:15

Advertisement

Suomen tunnetuimmat e-urheiluorganisaatiot ENCE ja HAVU kohtaavat toisensa tämän viikon perjantaina Pelaajatcom Series Showoff CS:GO-ottelussa.

Ottelu on osa Pelaajatcom Series Spring 2021 -sarjaa, jota kautta suomalaisjoukkueilla on mahdollisuus edetä BLAST-suurturnauksiin.

ENCEn ja HAVUn kohtaamista on odotettu pitkään ja hartaasti. ENCE on voittanut joukkueiden kaikki aiemmat kohtaamiset. Viimeisin niistä pelattiin yli kaksi vuotta sitten Assemblyilla, jolloin ENCE päihitti HAVUn 2-0.

Joukkueet ovat kahdessa vuodessa molemmat uudistuneet. ENCE on kansainvälistänyt kokoonpanonsa vuodenvaihteessa. Suomalaisia heistä ovat Aleksi “allu” Jalli sekä viime vuonna HAVUsta siirtyneet Joonas “doto” Forss ja Eetu “sAw” Saha, joista jälkimmäinen toimii joukkueen valmentajana.

Sami “xseveN” Laasanen ja Jani “Aerial” Jussila liittyivät HAVUun viime vuonna. Täten HAVUssa pelaa tällä hetkellä enemmän legendaariseen Major hopeasijaan yltäneen ENCE-joukkueen pelaajia, kuin ENCEssä itse.

Pelaajatcomilla on ainutlaatuinen asiantuntija- ja selostuskattaus läpi koko ottelusarjan ajan.

 

Ottelu pelataan todella jännittävistä lähtökohdista. ENCEn uusi kokoonpano on pelannut vasta viisi ottelua, kuitenkin otteet näissä peleissä vaikuttivat hyviltä. Lisäksi ennen Showoff-ottelua joukkueella on ollut yli kuukausi aikaa harjoitella sitten viime pelien.

HAVU puolestaan on ihastuttanut 12-ottelun voittoputkellaan eri turnauksissa. Joukkueen tilastokärjellä xseveNillä on tällä hetkellä hurja 1.28 rating. Lisäksi ENCEn lempikartassa Trainissa HAVUlla on 100% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

Pystyykö ENCE katkaisemaan tämän putken Showoff-ottelussa?

ENCE vs. HAVU pelataan perjantaina 12. maaliskuuta kello 18. Kohtaaminen pelataan “paras kolmesta” -sarjana.  Suomen kovinta CS:GO-ottelua voi seurata suomeksi selostettuna ja suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.