SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vuoden 2021 parhaat CS:GO-pelaajat on nyt listattu
 • Juuso
  Syngelmä

Vuoden 2021 parhaat CS:GO-pelaajat on nyt listattu

julkaistu: 23.01.2022 20:41

HLTV on listannut viime vuoden (2021) 20 parasta pelaajaa. Listalta löytyy neljä venäläistä, kolme tanskalaista, kaksi ukrainalaista, kaksi bosnia-herzegovinalaista, kaksi latvialaista, kaksi kanadalaista, yks ranskalainen, yksi kazakstalainen, yksi brasilialainen, yksi virolainen ja yksi yhdysvaltalainen.

Ensikertalaisia listalla on puolestaan kuusi. Suomalaisia listalla ei tänä vuonna nähdä.

HLTV on listannut menneen vuoden 20 parasta CS:GO-pelaajaa vuodesta 2013 lähtien. Suomalaisista listalle ovat päässeet Aleksi “allu” Jalli (19. vuonna 2015), Miikka “SuNny” Kemppi (16. vuonna 2018) ja Jere “sergej” Salo (13. vuonna 2019).

Mikäli listapaikat mitataan eri joukkueiden mukaan, parhaiten menestyivät listalla NAVI ja Gambit. Molemmista joukkueista kolme pelaajaa ylsi listalle.

Listan ykkösenä on odotetusti NAVIn tähtipelaaja, Aleksandr “s1mple” Kostyliev, joka oli koko vuoden ylivoimainen pelaamissaan turnauksissa. Fnaticin AWP-pelaaja, Owen “smooya” Butterfield, on esimerkiksi sanonut Twitterissä, että kukaan ei pysty koskaan voittamaan s1mplen vuoden 2021 suoritusta.

VUODEN 2021 PARHAAT CS:GO-PELAAJAT (HLTV)

 1. Aleksandr “s1mple” Kostyliev
 2. Mathieu “ZywOo” Herbaut
 3. Nikola “NiKo” Kovač
 4. Dmitry “sh1ro” Sokolov
 5. Sergey “Ax1Le” Rykhtorov
 6. Abay “HObbit” Khasenov
 7. Denis “electroNic” Sharipov
 8. Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis
 9. Valeriy “b1t” Vakhovskiy
 10. Dzhami “Jame” Ali
 11. Nicolai “device” Reedtz
 12. Nemanja “huNter-“ Kovač
 13. Benjamin “blameF” Bremer
 14. Keith “NAF” Markovic
 15. Kaike “KSCERATO” Cerato
 16. Martin “stavn” Lund
 17. Russel “Twistzz” Van Dulken
 18. Robin “ropz” Kool
 19. Jonathan “EliGE” Jablonowski
 20. Helvijs “broky” Saukants

HLTV kertoo, että valintoja tehdessä otetaan huomioon viisi merkittävää tekijää. Ensimmäinen valintakriteeri on statistiikka. Millaisella statistiikalla pelaaja pelasi vuoden läpi? Miten hän suoriutui isoissa ja merkittävissä otteluissa verrattuna pienempiin otteluihin?

Toinen valintakriteeri on palkintojen määrä. Miten pelaajan edustama joukkue menestyi kuluneena vuonna? Saiko pelaaja MVP- tai EVP-palkintoja?

Kolmannessa valintakriteerissä huomioidaan, miten pelaaja on pärjännyt maailman huippujoukkueita vastaan. Vaikka pelaaja pelaisi hyvin esimerkiksi top50-joukkueita vastaan, ei hän pääse listalle, mikäli on pelannut selvästi huonommin top10-joukkueita vastaan.

Kaksi viimeistä valintakriteeriä ovat tasaisuus ja vire läpi koko vuoden.

Lähteet: HLTV, smooyacs

Kuva: BLAST

Tuoreimmat uutiset: