SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vuoden 2019 PUBG-kausi huipentuu Global Championship -kisoihin
  • Atte
    Leppänen

Vuoden 2019 PUBG-kausi huipentuu Global Championship -kisoihin

julkaistu: 09.11.2018 19:24

PUBG Corporation on julkistanut PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSin maailmanlaajuisen pro-kilpailukauden ja sen päättävän Global Championship -tapahtuman. Kauden aikana yhdeksän eri alueen ammattilaistiimit kilpailevat keskenään ja lopulta maailman parhaan PUBG-tiimin titteli annetaan Global Championship -kisojen voittajalle marraskuussa 2019.

Ensi vuoden tammikuussa alkava kisailu käydään kolmessa eri vaiheessa siten, että jokaisen alueen kilpailut alkavat ja päättyvät samoihin aikoihin. 1 ja 2 -vaiheiden jälkeen alueiden parhaat tiimit kilpailevat toisiaan vastaan suuremmissa kansainvälisissä tapahtumissa sekä All-Star Gamesissa. Vaiheen 3 lopussa parhaiten pärjänneet joukkueet kutsutaan Global Championship -tapahtumaan, jonka palkintopoolissa on hulppeat kaksi miljoonaa dollaria.

Kauden yhdeksän aluetta ovat Pohjois-Amerikka, Korea, Kiina, Eurooppa/Lähi-itä/Afrikka, Japani, Taipei/Hong Kong/Macau, Kaakkois-Aasia, Latinalainen Amerikka ja Oseania.

Richard Kwon, PUBG Corpin markkinointipäällikkö kommentoi konseptia:

“Ylpeinä julkaisemme PUBG Corpin uuden suunnitelman ikuistaa paikkamme pysyvänä osana esports-maailmaa. Tällä kaudella maailman parhaat PUBG -pelaajat saavat tilaisuuden näyttää ylivertaisuutensa ja strategisen mahtinsa kansainvälisiä vastustajia vastaan. Nyt kyseiset pelaajat voivat esitellä taitojaan, voittaa palkintoja ja valloittaa maailman PUBGin keinoin – liveyleisön edessä.”

Kuva: PUBG Corp