SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimpphatin “voittamattomana” pidetty CS:GO-joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle
  • Juuso
    Syngelmä

Jimpphatin “voittamattomana” pidetty CS:GO-joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle

julkaistu: 08.08.2022 16:47

Advertisement

WePlay-akatemialiigassa ensimmäiset neljä mestaruutta näytöstyyliin napannut MOUZ NXT joutui pettymään viidennessä yrityksessään tavoitella mestaruutta, kun joukkue karsiutui jatkosta jo ennen pudotuspelejä.

Joukkue pelasi A-lohkossa yhdessä fnatic Risingin, NAVI Juniorin, Spirit Academyn, Astralis Talentin, PROSPECTSin ja Eternal Fire Academyn kanssa. MOUZ NXT voitti otteluistaan vain puolet ja jäi lohkonsa viidenneksi 18:lla pisteellä.

MOUZ NXT on MOUZin akateemiajoukkue, jossa nähdään myös suomalaisväriä. Jimi “Jimpphat” Salo pelasi lohkovaiheen 1.07 ratingilla.

Suomalaisittain ilahduttavaa on se, että A-lohkon voitti fnatic Rising, jossa Matias “Banjo” Kivistö pelaa. 18-vuotias suomalaispelaaja pelasi lohkovaiheen 1.06 ratingilla.

A-lohkosta jatkoon menivät fnatic Risingin lisäksi NAVI Junior, Spirit Academy ja Astralis Talent.

B-lohkon voittajaksi selviytyi MOUZ NXT:n jälkeen toinen ennakkosuosikki, BIG Academy. Jatkoon B-lohkosta menivät myös Young Ninjas, FURIA Academy ja OG Academy.

Suomalaisjoukkue ENCE Academy jäi pudotuspelien ulkopuolelle sijoittumalla B-lohkon viidenneksi 12:lla pisteellä.

Pudotuspelit alkavat huomenna tiistaina. Banjo ja fnatic Rising pelaavat perjantaina joko FURIA Academya, Astralis Talentia, NAVI Junioria, Spirit Academya, OG Academya tai Young Ninjasia vastaan.

MOUZ NXT:n shokkikarsiutumisen myötä WePlay-akatemialiiga saa uuden mestarin neljän pelatun kauden jälkeen.

Lähde: HLTV | Kuva: mousesports