SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Voita unelmien peliviikonloppu [arvo 2000€] Pelaajatcomin uudella studiolla!
  • Sauli
    Rautiainen

Voita unelmien peliviikonloppu [arvo 2000€] Pelaajatcomin uudella studiolla!

julkaistu: 08.06.2021 16:00

Kevytyritys- ja toiminimipalvelu Ukko.fi ja Pelaajatcomin yhteistyön ansiosta nyt sinulla ja peräti viidellä kaverillasi on mahdollisuus voittaa peräti 2000€ arvoinen unelmien all-inclusive peliviikonloppu Pelaajatcomin uudella studiolla!

Olemme rakentaneet uudistettua studiota pitkin vuotta hermeettisellä rakkaudella ja sen valmistuminen ei olisi mahdollista ilman fanejamme ja aktiivista osallistumista esimerkiksi Pelaajatcom SUBGOAL-kampanjaan. Unelmien peliviikonloppu -kampanja on täten suurkiitos teille!

Miten osallistun ja voin voittaa?

Kampanja-aika on kesä-marraskuu ja arvonta suoritetaan joulukuun alussa.

Osallistut kampanjaan rekisteröitymällä ja laskuttamalla ainakin kerran Ukko.fi-palvelussa. Jotta osallistut kampanjaan rekisteröitymisen yhteydessä, seuraa tätä linkkiä tai ilmoita rekisteröinnin yhteydessä kampanjakoodi “pelaajatcomukko2021“.

Ukko.fi -palvelun kautta laskutat kätevästi sekä edullisesti saamasi palkkiot. Laskuttamisen voit tehdä mistä työstä ja tehtävästä tahansa. Voit laskuttaa palkkiot aina e-urheiluturnauksen turnauspalkinnoista,  graafisesta suunnittelusta tai oman kiertävän kahvimyymäläsi myyntituloista. Kokeile rohkeasti!

Tarkempia tietoja “unelmien all-inclusive peliviikonloppu” -palkinnosta julkaistaan myöhemmin kampanjan aikana. Pysy siis valppaana!

Mikä Ukko.fi?

Ukko.fi on Suomen suosituin kevytyrittäjyys- ja toiminimiyrittäjyyspalvelu!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa yrittäjämäinen toiminta. Sinun ei tarvitse perustaa yritystä, eikä sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin. Voit lähettää ensimmäisen laskun vaikka heti! Lisätietoja Ukko.fi -palvelusta löydät täältä.

Tuoreimmat uutiset: