SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Voit tiputtaa pommin, mutta et purkupakkausta” – CS:GO-huipun kiehtova idea pelin sääntöihin
  • Sauli
    Rautiainen

“Voit tiputtaa pommin, mutta et purkupakkausta” – CS:GO-huipun kiehtova idea pelin sääntöihin

julkaistu: 03.03.2021 10:00

Lyngby Vikingsia edustava CS:GO-pelaaja Niels-Christian ”NaToSaphiX” Sillassen ehdotti vastikää Twitterissä muutosta pelin sääntöihin.

Tanskalainen ihmetteli miksi poliisipuolella ei voi tiputtaa pommipurkupakkausta kierroksen aikana toiselle pelaajalle samalla tavoin kuin rosvot voivat tiputtaa ja vaihdella pommia.

Twiitissä todetaankin kuinka joillain kierroksilla – esimerkiksi säästäessä – olisi edunmukaista tiputtaa purkupakkaus toiselle pelaajalle, jolla on enemmän elämäpisteitä.

Tällä hetkellä pelissä ostettavista välineistä ei voi tiputtaa puukkoa, suojaliivejä ja kypärää, kranaatteja ja pommipurkupakkausta. Kuitenkin tullessaan eliminoiduksi pelaaja tiputtaa viimeksi kädessään pitämänsä kranaatin ja pommipurkupakkauksensa.

Olisi kieltämättä kiinnostava lisäys peliin, jos poliisit voisivat käsitellä purkupakkausta samoin kuin rosvot pommia. Säästökierroksella yhdelle pelaajalle voitaisiin ostaa isompi tarvikearsenaali ja vaikkapa tulimeren keskellä voi heittää tiimikaverille viime hetkellä purkupakkauksen ennen omaa kaatumistaan.

Natosaphix tägäsi twiittiinsä pelikehittäjä Valven virallisen CS:GO Twitter-tilin, joten saa nähdä kuulemmeko ehdotuksesta myöhemmin lisää.

Kuva: Natosaphix