SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Voi p*ska! – Ikimuistoisesta CS:GO möhläyksestä kaksi vuotta
  • Sauli
    Rautiainen

Voi p*ska! – Ikimuistoisesta CS:GO möhläyksestä kaksi vuotta

julkaistu: 29.08.2021 21:35

Tänään tulee tasan kaksi vuotta yhdestä surullisenkuuluisimmasta CS:GO -tilanteesta, mitä pelin arvostetuimmassa Major turnauksessa on nähty.

Starladder Major Berlinin lohkovaiheessa G2:n ja Astraliksen välillä “paras kolmesta -tyylillä” pelattu taisto oli edennyt toiseen karttaansa, jona toimi Nuke (Astralis voitti sarjan aloittaneen kartan). Ensimmäinen puoliaika joukkueiden kesken sujui tasaisesti puoliajalle mentäessä 8–7 tilanteessa Astraliksen hyväksi. Tanskalaisjoukkue kuitenkin dominoi rosvopuolta ja sai ottelun vietyä 15–7 tilanteeseen, eli yhden kierroksen päähän voitosta.

Mahdollisesti ratkaisevalla kieroksella Astralis sai jälleen asetettua pommin paikoilleen. G2 ei kuitenkaan suostunut vaipumaan synkkyyteen, vaan taisteli hienosti pakkotilanteessa, eliminoiden kaikki Astraliksen viisi pelaajaa siten, että kellossa oli vielä 20 sekuntia aikaa purkaa pamaus.

Sitten tapahtui ikimuistoinen hetki.

Nuke kartassa on hieman poikkeuksellinen pohjapiirrustus verrattuna muihin CS:GO-karttoihin, sillä pommipaikat A ja B ovat päällekäin. G2:n joukkueelle kävi pelinratkaiseva möhläys, kun pelaajat luulivat pamauksen piipityksen tulevan A-paikalta, vaikka todellisuudessa pamaus oli B-paikalla. Pelaajien turhautuneisuus oli käsinkosketeltavaa, kun virhe lopulta paljastui ja G2 hävisi kartan.

Myös ottelun selostajat Anders Blume ja Jason “moses” O’toole ihmettelivät ettei tilanne voi olla tosi. “Voi paska”, selostajat totesivat.

Voit katsoa videon tilanteesta alta:

 

Vuosipäivänä kummallakaan joukkueella ei taida olla aihetta juhlaan, sillä tällä hetkellä pelattavassa ESL Pro League –turnauksessa kumpikaan kahdesta joukkueesta ei edennyt pudotuspelivaiheeseen.

Tuoreimmat uutiset: