SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Voi ei, ENCE tai NIP putoaa CS:GO-majoreilta – Pelaavat toisiaan vastaan
  • Juuso
    Syngelmä

Voi ei, ENCE tai NIP putoaa CS:GO-majoreilta – Pelaavat toisiaan vastaan

julkaistu: 14.05.2023 21:55

 

Suomalaisorganisaatio ENCE hävisi sunnuntaina ottelunsa yllättäen Into the Breachia vastaan. ENCE teki paljon virheitä ja pelaajat vaikuttivat lähteneen otteluun täysin väärällä latauksella.

Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas hävisi puolestaan Natus Vincerelle. Sekä ENCE:llä että Aleksib:llä on nyt takanaan yksi voitto ja kaksi tappiota Legends Stagella.

Kumpikin joukkue on pelannut tähän saakka “paras yhdestä” -periaatteella pelattuja otteluita, mutta huomenna kaikki muuttuu. Molemmat joukkueet ovat vain yhden tappion päässä putoamisesta. Jokainen pudotusottelu pelataan “paras kolmesta” -periaatteella.

Sinivalkoisten lasien läpi katsottuna huominen näyttää varsin synkältä, sillä neljännen Legends Stagen kierroksen aloittaa ENCE:n ja Ninjas in Pyjamasin välinen ottelu. Varmaa on se, että toista kokoonpanoa ei nähdä Pariisin majoreiden pudotuspeleissä.

Ottelu alkaa huomenna kello 12.30. Joukkueet kohtasivat Challenger Stagella, jossa ENCE oli parempi Vertigossa kierrosvoitoin 16–9. ENCE ei ole pelannut Legends Stagella vielä mitään muuta karttaa kuin Vertigoa.

Ainakin yksi yllättäjäjoukkue nähdään varmuudella pudotuspeleissä, sillä iltaottelussa pelaavat vastakkain Apeks ja GamerLegion. Monet yllättyivät jo siitä, että molemmat joukkueet etenivät 16:n parhaan joukkoon. Tuon ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin, jonne paikkansa varmistivat aiemmin tänään Vitality ja Heroic.

Maanantain major-aikataulu (Swiss-tilanne)

  • Kello 12.30 – ENCE vs. Ninjas in Pyjamas (1–2) [BO3, häviäjä putoaa]
  • Kello 12.30 – FaZe vs. Bad News Eagles (1–2) [BO3, häviäjä putoaa]
  • Kello 16.30 – fnatic vs. G2 (1–2) [BO3, häviäjä putoaa]
  • Kello 16.30 – Monte vs. Natus Vincere (2–1) [BO3, voittaja pudotuspeleihin]
  • Kello 20.30 – Liquid vs. Into the Breach (2–1) [BO3, voittaja pudotuspeleihin]
  • Kello 20.30 – Apeks vs. GamerLegion (2–1) [BO3, voittaja pudotuspeleihin]

Pelaajatcom näyttää Legends Stagen ottelut suorana Twitchissä.

Lähde: HLTV | Kuva: NIP