SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vitalityssa tehdään huhujen mukaan pelaajavaihto
  • Juuso
    Syngelmä

Vitalityssa tehdään huhujen mukaan pelaajavaihto

julkaistu: 22.10.2023 15:00

Esports-vaikuttaja Vlad “harumi” Radviloichin kertoo Telegram-kanavallaan, että Vitalityn tanskalaispelaaja, Emil “Magisk” Reif, olisi seuraamassa pitkäaikaista valmentaajansa, Danny “zonic” Sørensenia Falconsin kokoonpanoon.

Reif ja Sørensen voittivat Astraliksen kanssa lukuisia major-mestaruuksia vuosien 2017–2019 aikana. Reif yhteensä kolme ja Sørensen yhteensä neljä. Tuorein major-mestaruus molemmille tuli Vitalityn joukkueessa Ranskan Pariisissa tämän vuoden keväällä.

Radviloichin mukaan Reif olisi seuraamassa entistä valmentajaansa Falconsin uuteen CS2-kokoonpanoon. Huhut rikkaan organisaation uuden CS2-joukkueen ympärillä käyvät hyvin villeinä. Kokoonpanoon on huhuttu muun muassa nimiä kuten Russel “Twistzz” Van Dulken, Nikola “NiKo” Kovač, Aleksandr “s1mple” Kostyliev ja Ilya “m0NESY” Osipov. Kyseisiä huhuja ei ole kuitenkaan vahvistettu.

Radviloichin mukaan Van Dulken olisi lähtemässä FaZen kokoonpanosta ja liittymässä Reifin tilalle Vitalityn kokoonpanoon. FaZen ympärillä pyörii tietoja, jonka mukaan FaZen ja Complexityn joukkueet yhdistyisivät pelaamaan saman organisaation alle organisaatiokauppojen myötä.

Radviloich kertoi aiemmin tällä viikolla Telegram-kanavallaan, että ainoastaan Finn “karrigan” Andersen ja Håvard “rain” Nygaard jäisivät FaZen kokoonpanoon.

Mahdollinen yhdistetty joukkue saatetaan nähdä jo alle viikon kuluttua, kun Thunderpick World Championship 2023 -huipputurnaus alkaa 27. lokakuuta. Mahdollista kuitenkin on myös se, että FaZe ja Complexity jättävät Liquidin tapaan turnauksen väliin. Tai kenties joukkueet nähdään nykyisissä muodoissaan viimeistä kertaa turnauksen aikana.

Lue lisää: Tällaisia huhuja Liquidin uudesta CS2-kokoonpanosta liikkuu

Radviloich kertoi myöhemmin sunnuntai-iltana, että myös Liquid on kiinnostunut Van Dulkenista.

Lähde: harumi | Kuva: Helena Kristiansson, ESL

Juttua päivitetty Liquidin ja Van Dulkenin osalta klo 22.10. klo 21.00.