SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vitality paljastaa uuden CS-joukkueensa
  • Atte
    Leppänen

Vitality paljastaa uuden CS-joukkueensa

julkaistu: 09.10.2018 17:36

Team Vitality on nyt virallisesti paljastanut tuoreen CS:GO-joukkueensa. Kokonaan ranskalainen joukkue sisältää myös kolme entistä Major-mestaria. Joukkue sisältää pelaajia Envy-porukasta, joka voitti vuoden 2015 DreamHack Open Cluj-Napoca -turnauksen: Dan “apEX”Madesclaire ja Nathan “NBK-” Schmitt iroitettiin Vitalityyn G2-joukkueesta, ja Vincent “Happy” Schopenhauer saatiin mukaan näiden kylkiäisenä. Kokonaisuudessaan Vitalityn Counter Strike -joukkue näyttää siis seuraavalta:

Nathan “NBK-” Schmitt
Dan “apEX” Madesclaire
Vincent “Happy” Schopenhauer
Cédric “RpK” Guipouy
Mathieu “ZywOo” Herbaut

Philippe “faculty” Rodier (valmentaja)

Team Vitality ei välttämättä ole tuttu nimi kaikille Counter Striken ystäville, mutta se ei tarkoita, että porukka olisi mikään uusi tuttavuus elektronisen urheilun parissa. Vitalityllä on ollu ansiokkaita joukkueita esimerkiksi Call of Dutyssa, Playerunkown’s Battlegroundsissa ja League of Legendsissä. Ilmestyminen mukaan Counter Strike -kuvioihin olikin vain ajan kysymys näinkin nimekkäälle porukalle.

Uuden joukkueen paljastus nähtiin Team Vitalityn Twitter-tilillä julkaistussa dramaattisessa videossa, jossa Nathan “NBK-” Schmitt kertoo omista haasteistaan ja jopa lopetusaikeistaan esports-skenessä. Videolla käy kuitenkin ilmi, että Schmitt lopulta kykeni voittamaan haasteensa ja jatkamaan ammattinsa parissa. Videon uuden “perheen” löytänyt Schmitt vakuuttaa olevansa valmis uusiin haasteisiin.

Me emme ole täydellisiä, mikään ei tule olemaan täydellistä. Mutta me emme anna periksi, me emme epäile, me olemme valmiita ottamaan vastaan vastuumme. Yhdessä kaikki on mahdollista #VforVictory

Kuva: Vitalityn Twitter-tili