SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Virtus.pro tekemässä paluun Dota 2:ssa – seuraako CS:GO perässä?
  • Juuso
    Syngelmä

Virtus.pro tekemässä paluun Dota 2:ssa – seuraako CS:GO perässä?

julkaistu: 20.09.2022 20:00

Virtus.pro asetettiin edustuskieltoon esports-tapahtumista sen jälkeen, kun Venäjä aloitti sodan Ukrainassa. Virtus.prolla oli aiemmin kytköksiä Venäjän hallintoon, mutta nyt yhtiön omistajana ja toimitusjohtajana aloittaa armenialainen Aram Karamanukyan.

Virtus.pro on pelannut kiellon jälkeen Outsiders-nimen alla sekä Dota 2:ssa että CS:GO:ssa. Dota 2 The International 2022 -rankingeissa Outsidersin nimi on nyt muutettu takaisin Virtus.proksi.

Voit katsoa listan klikkaamalla tästä.

Omistajan vaihtuminen tarkoittaa, ettei organisaatiolla ole enää kytköksiä Venäjän hallintoon. Uutissivusto Dexerto on kertonut ottaneensa yhteyttä sekä Valveen, ESL:ään että BLASTiin saadakseen kommentit asiasta.

Uutinen tarkoittaa mahdollisesti sitä, että Outsiders pääsee osallistumaan Rio de Janeiron suljettuihin major-karsintoihin jälleen Virtus.pron pelipaidoissa. Outsiders/Virtus.pro osallistuu Euroopan B-karsintalohkoon, joka pelataan yhdessä A-lohkon kanssa 4.–9. lokakuuta.

Virtus.pro julkaisi uudet pelipaitansa kesäkuussa, joita organisaation joukkueet pääsevät käyttämään jo tänä syksynä (katso uutisen pääkuva).

Lähde: Dexerto | Kuva: Virtus.pro