SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Viisinkertainen major-mestari edustaa Heroicia vuoden loppuun saakka
  • Juuso
    Syngelmä

Viisinkertainen major-mestari edustaa Heroicia vuoden loppuun saakka

julkaistu: 23.10.2023 19:31

Heroic on löytänyt väliaikaisen viidennen pelaajan Counter-Strike 2 -joukkueeseensa. Ennätykselliset viisi kertaa arvostetun major-turnauksen CS:GO:ssa voittanut Peter “dupreeh” Rasmussen pelaa Heroicin kanssa vuoden loppuun saakka.

Rasmussen voitti CS:GO:ssa Astraliksen kanssa neljä major-turnausta sekä Intel Grand Slamin. Viidennen major-voittonsa hän saavutti Vitalityn kokoonpanossa tänä keväänä Ranskan Pariisissa. Kenellekään muulla CS:GO-pelaajalla ei ole viittä major-voittoa.

Rasmussen on istunut Vitalityn penkillä kesäkuusta lähtien, kun hänen paikkansa joukkueessa otti 10 vuotta nuorempi Shahar “flameZ” Shushan.

Heroic pelasi viimeksi ESL Proliigan 18. kaudella, jossa joukkue floppasi putoamalla vain kolmen pelatun ottelun jälkeen. Huhujen mukaan pelinsisäisen johtajan roolin joukkueessa ottaisi Rasmus “sjuush” Beck, mutta Rasmussen tuo varmasti syvällä kokemuksellaan lisämaustetta johtamiseen.

Heroic pelaa Rasmussenin kanssa ensimmäisen virallisen ottelunsa jo ylihuomenna, kun Roobet Cup 2023 -turnaus käynnistyy. Avausottelussa Heroic saa vastaansa Auroran. Turnaus pelataan verkossa ja sen palkintopottina on yhteensä $250 000.

Lähde ja kuva: Heroic