SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Viime vuoden parhaiden CS:GO pelaajien lista valmis – 1. sijasta käytiin yksi kovimmista kamppailuista koskaan
  • Sauli
    Rautiainen

Viime vuoden parhaiden CS:GO pelaajien lista valmis – 1. sijasta käytiin yksi kovimmista kamppailuista koskaan

julkaistu: 24.01.2021 10:00

Maailman johtavan CS:GO uutissivusto HLTV:n odotettu viime vuoden TOP20 parasta pelaajaa listaus on saatu päätökseen. Sivuston mukaan sijasta 1. käytiin yksi kovimmista kamppailuista listauksen historiassa.

Viime vuoden parhaaksi pelaajaksi valittiin toista kertaa peräkkäin Mathieu “ZywOo” Herbaut. Saatesanoina valintaan oli ZyWoon “vertaansa vailla oleva vaikutus isoimpiin peleihin, sekä huomattava tasaisuus”.

ZyWoon siivittämänä ranskalainen Team Vitality nousi hetkeksi maailman parhaimmaksi joukkueeksi vuonna 2020. He voittivat muun muassa IEM Bejing-Haidian- ja Blast Fall Finals –turnaukset. Menestyksekkään vuoden aikana Zywoo iski huikean 1.29 ratingin.

Sijalle 2. jäi ukranalainen Natus Vincereä edustava Aleksandr “S1mple” Kostyliev niin ikään toista kertaa peräkkäin. Vuoden 2018 parhaaksi pelaajaksi valittu S1mple oli useilla statistiikoilla katsottuna viime vuonna yhtä hyvä ja paikoin jopa parempi kuin ZyWoo, mutta isoimmissa turnauksissa onnistuminen nosti ZyWoon ensimmäiseksi.

“Minulla ei ole sanoja. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman joukkuettani ja pelitovereitani. Tämä on palkinto meille kaikille”, ZyWoo kommentoi voittoaan.

TOP20 listalle ei sijoittunut tänä vuonna suomalaisia. Kolmanneksi tuli tanskalainen Astralista edustava Nicolai “Dev1ce” Reedtz, joka oli jo viidettä vuotta peräkkäin TOP5 sakissa.

Parivaljakko ZyWoo ja S1mple kilpailee varmasti myös tänä vuonna niin yksilöinä kuin joukkkueensa kanssa maailman parhaimman tittelistä.

Lähde: HLTV Kuva: Zywoo Simple