SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“Viikko Ed Sheeran -pakotusta on liikaa.” – Pokemon Go -tapahtuma jakoi pelaajakunnan kahtia
  • Saara
    R

“Viikko Ed Sheeran -pakotusta on liikaa.” – Pokemon Go -tapahtuma jakoi pelaajakunnan kahtia

julkaistu: 21.11.2021 12:49

Pokemon Go järjestää yhteistapahtuman poplaulaja Ed Sheeranin kanssa. Tapahtuma alkaa huomenna ja kestää kuun loppuun, ja sen aikana Sheeranin muutaman kappaleen erikoiskonsertti on nähtävillä pelin sisällä. Lisäksi tarjolle tulee esineitä, joita ei muulloin ole saatavilla.

Vesipokemoneja ilmaantuu myöskin tavallista tiheämpään tahtiin, joten aika on otollinen Pokedexin kartuttamiseen esimerkiksi aurinkolasein varustetulla Squirtlella.

Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan ole järin innostuneet yhteistyöstä. Ilmoitus Ed Sheeranista Pokemon-pelissä kirvoitti turhautuneita kommentteja Redditissä.

“Tässä vaiheessa en osaa sanoa, trollaako Niantic vai houkutteleeko se epätoivoisesti toisia fanikuntia pelin pariin,” pohditaan suositussa kommentissa.

Nothing screams pokemon more than Ed Sheeran…… Right? from pokemongo

“Viikko Ed Sheeran -pakotusta on liikaa.”

Moni ilmoittaa aikovansa pitää äänet pois päältä vähintäänkin tapahtuman ajan. Squirtle Squadin paluusta ollaan kuitenkin hyvillään, eivätkä kaikki ota popstarankaan vierailua pelissä niin raskaasti:

“Viis veisaan konserteista, koska pidän pelin äänet mykistettynä. Peukutan mitä vain, mikä tehostaa spawneja, joita en yleensä saa”, ilmoittaa muuan pelaaja, jonka alueella vesipokemonit ovat harvinaisia.

“Ed on ihan jees. Hän on lahjakas ja voi auttaa kasvattamaan peliä. Tykkään”, toteaa toinen.

Ilmapiiri on kovin polarisoitunut jo ennen tapahtuman alkua.

Lähde: Dexerto
Kansikuva: Niantic

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt