SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vihdoin se on täällä — Valve julkaisi uuden operaation Counter-Strikeen
  • Juuso
    Syngelmä

Vihdoin se on täällä — Valve julkaisi uuden operaation Counter-Strikeen

julkaistu: 22.09.2021 09:10

Valve on julkaissut uuden operaation Counter-Striken. Operaatio kantaa nimeä Riptide. Operaatio on Counter-Strike: Global Offensiven yhdestoista ja se tuo mukanaan suurehkoja muutoksia Valven taktiseen räiskintäpeliin. Operaation mukana peliin saapuu uusia tehtäviä, karttoja, skinejä ja pelimuotoja. Pelaajat voivat nyt esimerkiksi luoda privaatin matchmaking-ottelun Valven servereillä. Ennen tähän tarvittiin kolmansien osapuolien apua.

Yhteisö on myös arvostellut otteluiden pituuksia, jotka venähtävät toisinaan ainakin ammattipeleissä tuntikausia pitkiksi. Nyt pelaajat voivat asettaa matchmaking-haulleen preferenssin. Valittavana on joko lyhyt (MR 16), jossa pelataan maksimissaan 16 erää, pitkä (MR 30), jossa pelataan maksimissaan 30 erää tai ei preferenssiä lainkaan.

Perinteistä deathmatch-pelimuotoa on päivitetty siten, että nyt pelaajat voivat valita joko perinteisen deathmatchin, joukkueena pelattavan deathmatchin (ensimmäinenä 100 tappoa saavuttanut joukkue voittaa) ja “kaikki vastaan kaikki” -deathmatchin välillä.

Mullistava ja kaivattu muutos on myös se, että nyt kranaatteja voi pudottaa kavereille aseiden tapaan. Tämä tulee tekemään niistä kierroksista, kun rahat ovat tiukassa, äärimmäisen mielenkiintoisia. Aseista Desert Eaglea on nerfattu, kun vartalo-osuma ei tee enää yhtä paljon vauriota. Sen sijaan M4A1-S sai buffin ja ase tekee nyt enemmän vahinkoa vartaloon. Tuplaberettojen hinta pudotettiin ja uusi hinta on nyt $300. Lisäksi panttivankikartoissa CT-pelaajat voivat ostaa itselleen suojakilven.

Kartoista suurimman muutoksen koki Dust2. Aikaisemmin Twitterissä kartta kritisoinut Liquidin tähtipelaaja Jonathan “EliGE” Jablonowski on saanut monen muun tapaan äänensä kuuluviin. EliGE kritisoi miten CT-joukkueen täytyy käyttää savukranaatti päästäkseen pommipaikalle turvallisesti. Hän viittasi tällä siihen, miten terroristitukikohdasta näkee, kun CT-pelaajat ylittävät midiovet siirtyessään B-pommipaikalle. Valve kuunteli ja lisäsi terroristitukikohtaan näkyvyyttä blokkaavan seinän.

Tarkemmin muutoksista pääset lukemaan Counter-Striken blogipäivityksestä, joka löytyy täältä.

Lähde: CS:GO

Kuva: CS:GO

Tuoreimmat uutiset: