SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vieläkö muistat? — pistooli joka rikkoi CS:GOn täysin
  • Juuso
    Syngelmä

Vieläkö muistat? — pistooli joka rikkoi CS:GOn täysin

julkaistu: 10.01.2022 19:00

CS:GOssa on nähty vuosien saatossa erinäisiä skandaaleja ja pelinrikkovia päivityksiä. Legendaarisin omalla surkeudellaan lienee kuitenkin R8-päivitys, jossa peliin lisättiin revolveriksi kutsuttu pistooli.

Pyssy oli valitettavasti niin rikki, että se tappoi vastustajan yhdestä osumasta rintaan, eli tarkkuus ja tuho olivat $4750:n AWP-kiväärin luokkaa, mutta hinta ainoastaan $850. Pelaajat eivät voineet uskoa Valven lisänneen moisen mörssärin peliin tahallaan.

Vuonna 2015 yhteisö kohisi ammattipelaajia myöten uudesta pistoolista. Siitä löytyi ja löytyy edelleen kaksi ampumistapaa. Ensimmäinen tapa on hitaampi, mutta tekee enemmän tuhoa. Toinen tapa on nopeampi, mutta tekee vähemmän tuhoa ja on epätarkempi.

Revolverin saapuessa peliin, pelaajat kuitenkin huomasivat, että epätarkkuuden pystyy kiertämään vaihtamalla lennosta hitaammasta ampumistavasta nopeampaan, kun molempia hiirenpainikkeita painaa hetkellisesti yhtä aikaa pohjaan.

Revolverilla pystyi ampumaan jopa silloin, kun olit purkamassa pommia. Pistoolin luodit tuntuivat lävistävän seinän kuin seinän ja tekevän silti järkyttävää määrää vahinkoa. Ja koska ase on niin halpa, säästökierroksilla ei ollut käytännössä mitään väliä.

Ammattiturnauksissa revolveria ei onneksi koskaan päästy näkemään, sillä vain kolme päivää päivityksen jälkeen revolveri päivitettiin heikommaksi. Todennäköisesti turnaukset olisivat olleet epäreiluja, naurettavia ja täynnä pelkkiä revolvereja.

Nykyään revolveria käytetään lähinnä meeminä, sillä nykyisessä peliversiossa sen tuhovoima on kaukana alkuperäisestä. Lähes kaikki pelaajat korvaavatkin revolverin suosittuun Deagle-pistooliin.

Voit katsoa theScore esportsin asiaan liittyvän 10 minuutin YouTube-videon alta.

Lähde: theScore esports

Kuva: Valve

Tuoreimmat uutiset: