SEURAA MEITÄ:
×
Video: Unohda one-way smoke – m0NESYn one-way molotov on täällä
  • Juuso
    Syngelmä

Video: Unohda one-way smoke – m0NESYn one-way molotov on täällä

julkaistu: 01.09.2022 16:33

G2 Esportsin nuori AWP-pelaaja Ilya “m0NESY” Osipov oli liekeissä BLAST Premier Fall Groups 2022 -turnauksessa, pelatessaan koko turnauksen korkeimmalla ratingilla (1.34).

Liekeissä m0NESY oli myös omassa livelähetyksessään, kun nuorukainen näytti uuden one-way molotovin Mirage-kartan ikkunaan. One-way tarkoittaa, että heitetyn savukranaatin tai molotovin takaa näkee vain yhteen suuntaan. Miragen ikkunan tuttu one-way smoke (savukranaatti) on esimerkiksi sellainen, jossa terroristipelaajat näkevät vain savua ikkunassa, mutta todellisuudessa ikkunassa istuva CT-pelaaja on itse heittänyt savukranaatin ja näkee kartan keskiosaan savukranaatin läpi.

M0NESY aloittaa menemällä ikkunahuoneen vieressä olevaan tikashuoneeseen ja sijoittumalla litistetyn pahvilaatikon viereen. Tämän jälkeen hän tähtää tarkasti ikkunakulman tietämille ja heittää molotovin. Täysissä suojaliiveissä pelaava m0NESY menettää molotovistaan vain viisi energiapistettä.

Terroristijoukkueen pelaajalle m0NESYn molotov näyttää olevan yhtä peittävä kuin perinteinen one-way savukranaatti. Pelottavaa uudesta one-way molotovista tekee se, että CT-pelaajan näkyvyys kartan keskiosaan on huomattavasti parempi kuin savukranaatin takaa.

Voit katsoa m0NESYn videon alta.

Lähde ja kuva: Reddit