SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Video: Twitch-striimaaja sai slaagin kohdattuaan tunkeilijaoravan
  • Saara
    R

Video: Twitch-striimaaja sai slaagin kohdattuaan tunkeilijaoravan

julkaistu: 03.10.2021 13:15

Pelin pauloissa voi joskus olla vaikea havainnoida ympärillä tapahtuvia asioita, ja toisinaan sitä jopa unohtaa pelaavansa ja varsinkaan striimaavansa suoraa lähetystä internettiin.

29. päivänä syyskuuta Twicth-striimaaja StaysafeTV oli niin monen muun tavoin täysin keskittynyt kokeilemaan Amazonin edellispäivänä julkaisemaa New World -moninpeliä. Kymmenen tuntia striimattuaan kaveri oli siinä määrin uppoutunut uuteen maailmaan, että muuan orava havaitsi tilaisuutensa tulleen.

Se hyökkäsi sisään taloon avoimesta takaovesta.

“Talossani on orava! Talossani on orava!” striimeri toisteli järkyttyneenä tunkeilijan havaittuaan. “Mitä fudgea!”

Seuraavaksi hän alkoi toimia. Ensin oli häädettävä koira yläkertaan, jottei se huomaisi jyrsijää. Sitten mies yritti jahdata oravaa käytävää pitkin saadakseen sen juoksemaan ulos keittiön ovesta. Talttahampaalla oli kuitenkin ässä hihassaan. Ennen salamannopeaa poistumistaan estradilta se hyppäsi päin striimaajaa, joka jähmettyi sanattomana haukkomaan henkeään.

StaysafeTV:n nimi asettuu aivan uuteen valoon välikohtauksen myötä. Jatkossa hän harkinnee kahdesti ennen kuin jättää takaovensa auki pelisession ajaksi. Harkitse sinäkin.

Lähde: Dexerto.com
Kansikuva: StaysafeTV

Tuoreimmat uutiset: