SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Video: Stardew Valleyn tekijältä tulossa herkullinen suklaapuotipeli
  • Saara
    R

Video: Stardew Valleyn tekijältä tulossa herkullinen suklaapuotipeli

julkaistu: 27.10.2021 09:00

Stardew Valley -farmipelin luoja Eric Barone paljasti tässä kuussa tietoja uudesta hengentuotteestaan. Barone on pitkään puuhastellut supersuositun maatilasimulaationsa päivitysten parissa, mutta nyt hänellä on antaa maistiaisia tulevasta. Kyseessä on Haunted Chocolatier -niminen myymäläsimulaatio, jossa asutaan kummitustalossa ja pidetään  suklaapuotia.

Vuosien mittaan Barone on tiedottanut niukanlaisesti uusista suunnitelmistaan, koska ei halua ottaa ulkopuolisia paineita keskeneräisen tuotoksen kehittelyvaiheessa. Hän on vihjaillut mahdollisesti samaan maailmaan sijoittuvasta pelistä, joskaan ei varsinaisesta jatko-osasta Stardew Valleylle.

Kieltämättä suklaapeli voisi tyyliltään sijoittuakin Stardew-universumiin. Ja kuten maatilapelissä, Haunted Chocolatierissakin muutetaan uuteen paikkaan uuteen ammattiin ja tutustutaan naapureihin. Tuleva peli on tekijänsä mukaan kuitenkin enemmän toimintaroolipelityyppinen, eikä sitä voi pelata moninpelinä.

“Ytimeltään peli pyörii ainesten hankkimisen, suklaan valmistuksen ja suklaapuodin pitämisen ympärillä”, Barone kiteyttää.

Kuva: ConcernedApe

Sen verran vaiheessa suklaapuotisimulaatio kuitenkin vielä on, ettei Barone tohdi lyödä lukkoon julkaisupäivää. Aikeissa on julkaista se PC:n lisäksi muillekin alustoille.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: ConcernedApe

Tuoreimmat uutiset: