SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Seuraako tästä VAC-bannit? – Katso CS:GO-pelaajan uskomaton tuuri
  • Sauli
    Rautiainen

Video: Seuraako tästä VAC-bannit? – Katso CS:GO-pelaajan uskomaton tuuri

julkaistu: 13.07.2021 14:30

Counter-Strike: Global Offensive kärsii suuresta huijaamisongelmasta. Toisinaan pelin tiimellyksessä pelaaja voi kuitenkin itse asettaa itsensä epäilyksien kohteeksi tehdessään uskomattoman suorituksen pelissä, ollen syytön.

Käyttäjä julkaisi CS:GO:n Reddit-sivulle videon, missä käynnissä on kilpailullinen ottelu Inferno-kartassa. Joukkueella on selkeästi eco-kierros käynnissä, joten pelaaja on päättänyt sijoittaa Deser Eagle -mörssäriin ja mennä kykkimään Infernon A-paikan parvekkeelle.

Odottavan aika on pitkä. Sen huomasi myös näkökulmapelaajamme alkaessaan heilutella Deagleaan odotellessaan vastustajia. Kyllästyttyään heilutteluun pelaaja kuin leikillään tähtää käytävää pitkin hiljalleen edeten sivusta eteensä. Pelaajan ja katsojan hämmästykseksi kulman takaa tulee kuin tuleekin vihollinen! Katso video tästä:

Käyttäjä toivookin videon otsikossa humoristiseen sävyyn, että toivottavasti kukaan ei näe tapausta “overwatch” -tilanteena. Overwatch on Valven CS:GO:hon lisäämä ominaisuus, jolla pelaajat voivat xp-pisteitä ansaitakseen tarkastaa epäilyttävien pelaajien pelejä.

Kyseisen videonpätkän tarkastaja voisi epäillä samointein vähintäänkin “wallhackin” käyttöä, eli kykyä nähdä seinien läpi muut pelaajat.

Kommenteissa käyttäjää kuitenkin lohdutetaan:

“No, tähtäimesi eteni vähän liikaa eteenpäin, joten se ei näytä kovin epäilyttävältä.”

Kuva: Valve Lähde: Reddit

Tuoreimmat uutiset: