SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: S1mpleltä uskomaton peliliike – Eliminoi puukolla hiiri ilmassa
  • Sauli
    Rautiainen

Video: S1mpleltä uskomaton peliliike – Eliminoi puukolla hiiri ilmassa

julkaistu: 28.07.2020 13:00

Yhä uudelleen ja uudelleen törmäämme Oleksandr “s1mple” Kostylieviin ja hänen mielettömiin CS:GO taitoihinsa. Natus Vincereä edustava ukrainalainen muistutti vastikää jälleen Twitch-striimissään miksi on kenties pelin kaikista kovin tykittäjä.

Striimistä otetusta klipistä voidaan nähdä kuinka s1mple ei ainoastaan ennakoinut vastustajan liikkeitä esimerkillisesti, vaan myös vaistonvaraisesti eliminoi vihollisen veitsellä. Kaiken tämän 22-vuotias teki kommunikoiden samalla katsojien kanssa ja pitäen hiirtään ilmassa, kuunnellen ääniä ja painaen vasenta hiiren painiketta vain kerran viimeistelläkseen vastustajan.

Klipissä s1mple pelaa Nuke kartan CT-puolta. A-pommipaikalle saapuessaan hän heittää savukranaatin ja hyppää ilmastointikanavaan odottamaan vastustajan liikkeitä. Ennakoiden vihollisen hyppäävän ilmastointikanavaan ukrainalainen odottaa paikallaan ja ajoittaa ääniin puukon heilautuksen, joka toimii viimeistelynä.

Mielettömin osa klippiä on s1mplen reaktio, tai pikemminkin sen puute. Navin tähtipelaaja hädin tuskin räpäyttää silmiään peliliikkeestä, josta kuka tahansa muu olisi repinyt peliverkkarinsa. Ukrainalainen on rauhallinen, itsevarma ja vieläpä juttelee yleisönsä kanssa. Kaikki hyviä piirteitä tähtipelaajalle.

Tältä näyttää, kun pelaaja syvällisesti hahmottaa ja ymmärtää pelin. Klippi on jatkoa pitkään listaan esimerkkejä siitä, miksi s1mple miksi on on pelin parhaimpia ellei paras, eikä aio menettää asemaansa kenellekään.

Lähde: AFKgaming Kuva: Liquipedia