SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Video: Pelaaja käveli pois kesken Smash-ottelun – “Koin uskomatonta painetta”
  • Aleksi
    Majander

Video: Pelaaja käveli pois kesken Smash-ottelun – “Koin uskomatonta painetta”

julkaistu: 17.11.2021 19:00

Smash Ultimatessa nähtiin kummallinen tapaus kun pelaaja luovutti kesken ottelun ja käveli pois lavalta.

Nintendon Smash Ultimaten MM-kiertueen Pohjois-Amerikan lohkossa kohtasivat viikko sitten Team Liquidin Samuel ‘Dabuz’ Buzby ja Cameron “Vendetta” Garrett. Neljännesvälieriin sijoittunut ottelu oli molemmille tärkeä, sillä voitto riitti takaamaan paikan MM-kiertueen seuraavaan vaiheeseen.

Ottelussa Garrett oli jo karannut 2-1 johtoon ja oli vain yhden erän päässä paikasta MM-kisoihin. Virhe neljännessä pelissä antoi kuitenkin Buzbylle tilaisuuden tasoittaa ja viedä ottelu ratkaisevaan viidenteen peliin. Garrett ei ilmeisesti ehtinyt toipua virheestä ja otettuaan noin 50% vahinkoa hän laski ohjaimensa alas ja nousi pois pelipisteeltä.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut niin sanottu ‘rage quit’, sillä Garrett kävi onnittelemassa Buzbyä voitosta ennen kuin poistui vähin äänin lavalta. Liquidin tähtipelaaja ei kuitenkaan heti edes ymmärtänyt mitä oli tapahtunut.

Rauhoituttuaan Garrett julkaisi Twitterissä lausunnon, jossa painotti, että ei luovuttanut raivoissaan, vaan koki yksinkertaisesti paineen liian kovaksi ja halusi pois tilanteesta.

Kuvakaappaus VGBootCamp Twitch