SEURAA MEITÄ:
×
Video: Ota suosikkikartat haltuun näillä kranaateilla CS2:ssa
  • Juuso
    Syngelmä

Video: Ota suosikkikartat haltuun näillä kranaateilla CS2:ssa

julkaistu: 07.09.2023 17:29

Twitter-käyttäjät Nades Out Here ja Michael Campagna ovat jakaneet sosiaalisen mediassa videot siitä, miten Counter-Strike 2:n kartoista Miragen ja Infernon saa otettua haltuun kranaateilla.

Mirage

Miragessa sijoitutaan aluksi hyökkäyspuolen tukikohdalta löytyvän roskapöntön kohdalle. Ensimmäinen savukranaatti heitetään tähtäämällä korkealla olevan puuoven yläosaan, liikkumalla hieman ja heittämällä savukranaatin hyppyheitolla oikealla hetkellä.

Toista savukranaattia heitettäessä sijoitutaan samaan paikkaan kuin ensimmäistä savukranaattia heitettäessä. Tähtäin sijoitetaan hieman suuren A-kirjaimen yläpuolelle, josta tähtäintä siirretään edelleen hieman oikealle. Tämän jälkeen tehdään hyppyheitto.

Kolmas savukranaatti ei edellytä hahmon liikuttamista. Tähtäin sijoitetaan edessä olevan kasvin yläpuolelle sähkövaijereiden kohdalle. Savukranaatti heitetään hyppyheitolla.

Nämä kolme savukranaattia peittävät linkin, ikkunan ja mutkan. Kartan keskiosan näkyvyys on käytännössä nolla. Joukkue voi tämän jälkeen ottaa keskiosan täydellisesti haltuunsa heittämällä polttopullot seinän kautta linkin eteen ja ikkunan alle.

Inferno

Uudessa Infernossa B-pommipaikka otetaan haltuun sijoittumalla kahden kukkaruukun kohdalle. Tämän jälkeen tähtäin asetetaan lähimmän katoksen uloimpaan ja ylimpään kulmaan. Savukranaatti heitetään normaalisti.

Toinen savukranaatti heitetään asettamalla tähtäin katon rajaan, ottamalla juoksuaskel ja tekemällä hyppyheitto. Savukranaatit putoavat rakennustyömaan/kirkon puolelle ja puolustajien tukikohdan eteen, jolloin vain pommipaikalta näkee sinne saapuvat hyökkääjät.

Lähteet: Michael Campagna, Nades Out Here | Kuva: Valve