SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Onko tässä paras Deagle ässä koskaan?
  • Sauli
    Rautiainen

Video: Onko tässä paras Deagle ässä koskaan?

julkaistu: 23.02.2021 10:00

CS:GO:n yksi legendaarisimpia pyssyjä on Desert Eagle eli Deagle. Ulkonäöltään, teholtaan ja ääneltään tunnistettava hopeinen kostaja on taitamattoman käsissä naamapalmuja nostava, mutta taiturin hallussa – jokaisesta kierroksesta vaarallisen vastajoukkueelle tekevä –tanssiva kanuuna.

Yksi ikimuistettavimpia CS-klippejä on ranskalaisen Vincent “Happy1” Schopenhauerin Deagle ässä vuoden 2015 Dreamhack Open London tapahtumassa. Viime vuonna se valittiin äänestyksessä viime vuosikymmenen kovimmaksi peliliikkeeksi CS:GO:n virallisen Twitter-tilin äänestyksessä. Voit katsoa klipin yllä olevasta linkistä.

Redditiin julkaistiin vastikää kilpailija Happyn Deagle ässälle saatesanoin “Yall thought Happy’s deagle ace was good?”. Klipissä pelaaja toistaa niin ikään Infernon b-paikalla saman tempun kuin Happy, mutta monien kommentoijien mielestä jopa tyylipuhtaammin kuin alkuperäisessä.

Yall thought Happy’s deagle ace was good? from GlobalOffensive

Klipissä pelaaja avauskaadon jälkeen pitää kulmaa niin sanotusti tiukasti kiinni, estäen rosvojen etenemisen B-paikalle. Mestarillisen suorituksen johdosta poliisit voittavat eco-kierroksen.

Taitoa vai tuuria?

Kuva: Reddit