SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Onko tässä pahin silver-pelaaja ikinä?
  • Sauli
    Rautiainen

Video: Onko tässä pahin silver-pelaaja ikinä?

julkaistu: 06.03.2021 10:00

CS:GO-yhteisössä tunnetaan termi “silver” tai suomalaisittain “silveri” niin ilon kuin pelonsekaisin tuntein. Termi viittaa pelaajaan, joka on pelissä kokematon, hieman pihalla tai joka muuten vain uunoilee ympäri karttaa.

Nimitys silver tulee CS:GO:n ranking-systeemistä, joka laittaa kilpailullisessa pelimuodossa samantasoiset pelaajat mittelöimään toisiaan vastaan. Systeemin alimmat tasot ovat silver-tasoja.

CS:GO:n Reddit sivustolla julkaistiin vastikää video, johon on ikuistunut kohtaaminen silverin kanssa kesken kilpailullisen pelimuodon.

Klipissä pelaaja löytää itsensä vastustajan takaa, ja tajuaa vallan äkkiä olevansa silverin kanssa tekemisissä. Pelaaja päättää hieman pilailla vastustajan kustannuksella ja testata kuinka kauan silverillä kestää tajuta hänen sijaintinsa. Lopputulos on hulvaton.

Silver experience 🙂 from GlobalOffensive

Huvittuessa muistakaamme kuitenkin myös arvostaa silvereitä – noita tulevan pelisensein siemeniä. Kuten tiedämme, tie huipulle on pitkä ja kivinen. Jokainen meistä, myös se suomalainen e-urheilutähti, on joskus ollut (tai on edelleen) silver.

Kuva: Reddit