SEURAA MEITÄ:
×
Video: Magiskin uskomaton yhden energian dessuässä majoreilla
  • Juuso
    Syngelmä

Video: Magiskin uskomaton yhden energian dessuässä majoreilla

julkaistu: 17.05.2022 17:07

Vitality ja Heroic kohtasivat tiistai-iltapäivänä Antwerpenin majoreiden Legends-vaiheen kuolemanottelussa. Ottelun panokset olivat korkealla, sillä voittaja eteni pudotuspeleihin ja häviäjäjoukkue passitettiin kotimatkalle.

Ottelu päättyi lopulta Heroicin voittoon karttavoitoin 2–1, mutta toisessa kartassa (Overpass) nähtiin ilmiömäinen suoritus Vitalityn tanskalaispelaajalta, Emil “Magisk” Reifilta. Suorituksessa olisi jopa ainesta graffitiksi asti, mikäli se olisi tehty yleisön edessä pudotuspelien aikana.

Heikolla ostolla pelaava Vitality odottaa Heroicin hyökkäystä B-pommipaikalle kun kierrosta on noin minuutti jäljellä. Magiskilla käytössä on vain Desert Eagle -pistooli.

Magisk aloittaa osumalla Heroicin Ismail “refrezh” Alia monsteritunnelin toiseen päähän. Savupilven takaa suoraan päähän tietenkin. Tämän jälkeen peli rauhoittuu puoleksi minuutiksi kun Heroic pohtii seuraavaa siirtoaan.

Heikoksi ammuttu Magisk etenee rohkeasti monsteritunnelin läpi ja ottaa osumaa niin paljon, että jää juuri ja juuri henkiin. Tanskalaispelaajalle jäi tässä vaiheessa yksi ainoa energiapiste. René “TeSeS” Madsen ampui summassa monsteritunnelissa olevaan savupilveen, joten Heroic ei tiennyt Magiskin lähestyvän.

Seuraavaksi kolme Heroicin pelaajaa (TeSeS, Martin “stavn” Lund ja Casper “cadiaN” Møller) juoksevat Magiskia vastaan puukot kädessä ja joutuvat Magiskin tarkkojen laukausten kohteeksi. Lopuksi Rasmus “sjuush” Beck yrittää yllättää Magiskin sivulta, mutta askeleet kuullessaan kolminkertaisella major-voittajalla on helppo työ viimeistellä yksi uransa parhaista ässistä.

Lähde: PGL | Kuva: PGL