SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Jamppi laulaa suositun kappaleen Fallenin ja Screamin soittaessa – CS-yhteisö hurmaantui
  • Sauli
    Rautiainen

Video: Jamppi laulaa suositun kappaleen Fallenin ja Screamin soittaessa – CS-yhteisö hurmaantui

julkaistu: 11.04.2021 16:00

Team Liquidin CS:GO ja Valorant -joukkueet ovat paraikaa Euroopassa samalla harjoitusleirillä hiomassa taitojaan edessä olevia turnauksia varten.

Työn lisäksi pitää muistaa ottaa myös rennommin ja siitä Team Liquidin pelaajat antoivat malliesimerkin, kun kaksinkertainen CS:GO major-voittaja Gabriel “Fallen” Toledo julkaisi Twitterissä videon:

Videolla Fallen ja Liquidin Valorant-joukkueeseen kuuluvat Elias “Jamppi” Olkkonen ja Adil “ScreaM” Benriltom esittävät Rock Band -pelissä Rammsteinin Du Hast -kappaleen.

Fallenin soittaessa rumpuja ja Screamin skittaa, on Olkkonen ottanut vastuulleen solistin tehtävät. Itsevarma ja hyväntuulinen veto sai runsaasti kiitosta CS-yhteisöltä ja itse videota on katsottu jo yli satatuhatta kertaa.

 

Jampin entinen joukkuetoveri ENCEstä, Miikka “SuNny” Kemppi, kommentoi positiivisesta asenteestaan tunnetun Olkkosen olevan videolla kuin kotonaan.

Natus Vinceren ja FPL:n tilit kommentoivat jammailevat gifit, samalla kun Team Liquidin CS:GO -tili ja Nathan “NBK” Schmitt kertasivat kommenteissa Rammsteinin kappaleen sanoja.

Entiset CS-pelaajat Jamppi ja ScreaM pelaavat paraikaa Valorant Champions Tour -turnausta. Liquidin CS:GO-osasto puolestaan valmistautuu leirillä ensi viikolla alkavaan Blast Premier Showdown -tapahtumaan, jossa he kohtaavat ensimmäiseksi Dignitaksen.

Kuva: Fallen

Tuoreimmat uutiset: