SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Helppo tapa harjoitella CS:GO:n yhtä tärkeintä taitoa
  • Sauli
    Rautiainen

Video: Helppo tapa harjoitella CS:GO:n yhtä tärkeintä taitoa

julkaistu: 21.04.2021 16:00

Counter-Strike: Global Offensiven omalle Reddit-langalle julkaistiin viime viikolla Tips&Tricks -tyylinen video, joka sai paljon suosiota osakseen.

Videolla, jonka on julkaissut käyttäjä Demonix_Hermit, näytetään kuinka kuka tahansa voi helposti harjoitella vaikeita tai esimerkiksi ns. “bunnyhop” -hyppyjä offline-servereillä.

Minuutin mittaisella pätkällä pelaaja on CS:GO:n Inferno-kartassa ja haluaa opetella katoksella ja parvekkeilla pomppimista. Hän siirtyy aluksi hyppyharjoitusten aloituspaikkaan ja kirjoittaa konsoliin “getpos” -komennon, joka kertoo pelaajan tarkan sijainnin tekstimuodossa. Tämä sijaintiteksti tulee kopioida.

Seuraavaksi pelaaja kirjoittaa konsoliin “bind mouse3” ja kopioi perään vielä sijaintitiedon. Nyt konsoli tietää, että pelaajan painaessa “mouse3” -näppäintä palaa hän aloituspisteeseen.

Tämä helpottaa hyppyjen harjoittelua huomattavasti, kun jokaisen epäonnistuneen suorituksen jälkeen ei tarvitse uudelleen ja uudelleen kiivetä aloituspaikkaan. Jos videolla jaetut ohjeet eivät toimi, voit käyttää myös alla olevia komentoja konsolissa:

  • bind “F6” “con_logfile cfg/F6.log; getpos; con_logfile 0”
  • bind “F2” “exec F6.log”;

F6 tallentaa lokaation ja F2 teleporttaa kyseiseen lokaatioon.

Ihastuttavia hyppyhetkiä!

Lähde: Reddit

Tuoreimmat uutiset: