SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: CS:GO-tanskalaistähdeltä uskomaton 1v2 clutchi – Myös tuuletukset kohdillaan
  • Sauli
    Rautiainen

Video: CS:GO-tanskalaistähdeltä uskomaton 1v2 clutchi – Myös tuuletukset kohdillaan

julkaistu: 20.12.2020 14:00

Paraikaa pelataan vuoden viimeistä suurta CS:GO turnausta IEM Global Challenge. Vuoden paketoivassa tapahtumassa nähtiin hurja clutch-tilanne tanskalaisen Heroicin ja brasilialaisen Furian kohdatessa, kun Casper “CadiaN” Møller teki taidonnäytteitä toisessa kartassa.

Panokset olivat kovat; pelin häviäjä lähtisi kotimatkalle ja voittaja jatkaisi pudotuspeleihin. Furia johti paras kolmesta-sarjaa 1-0 ja käynnissä oli toinen kartta. Nuke oli tiukan pelin jäljiltä jatkoajalla tilanteessa 24-22 Heroicille. Johto vain vaikutti hupenevan, kun CadiaN joutui 1 vastaan 2 tilanteessa suojelemaan rosvona asetettua räjähdettä yksin.

Videolla nähdään kuinka todennäköisyydet voittoon alkavat vakavasti huveta CadiaNilta hänen vaihtaessa tähtäimensä paikkaa juuri ennen brasilialaispelaajan saapumista A-puolelle karttaa. Uudesta tähtäyspaikasta hän ampuu vielä toisesta vastustajasta ohi, jolloin hän päättää paeta poliiseja niin kutsuttuun koppiin.

Pelissäkin silminnähden jännittynyt CadiaN vaihtaa ensin AWP-kivaarinsä AK-47:ään ja lopulta Tec-9 pistoolin turvin yrittää mahdotonta brasilialaisten jo purkaessa pommia. Hän kurkistaa kopista, jolloin Henrique “HEN1” Teles osuu häntä tarkkuuskiväärillä jalkaan, kuitenkaan ei neutralisoivasti. CadiaN kurkistaa uudelleen ja saa kuin ihmeen kaupalla molemmat pelaajat hiireä rämpyttämällä alas vain sekunti ennen purkamisen onnistumista.

Kameralla nähtiin seuraavaksi silminnähden innostunut CadiaN, joka pomppi karttavoiton kunniaksi. Hienosta yksilösuorituksesta huolimatta kolmannessa kartassa FURIA sinetöi kuitenkin Heroicin kotimatkan voittamalla ottelusarjan 2-1.

IEM Global Challenge finaali nähdään tänään sunnuntaina ennen pelaajien joulutaukoa. Paras viidestä kartasta -finaalissa kohtaavat Team Liquid ja Astralis. Nähtäväksi jää viekö Liquid vihdoin Astralikselta edes yhden karttavoiton itselleen – viime kerrasta on aikaa yli vuosi.

Kuva: IEM