SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: CS:GO-ninja purki pommin ajassa 0.000
  • Sauli
    Rautiainen

Video: CS:GO-ninja purki pommin ajassa 0.000

julkaistu: 13.11.2020 13:00

Ninjapurku on peliliikkeenä monelle CS:GO pelaajalle tuttu. Ninjaksi voidaan aateloida poliisipuolen sankari, joka vastoin todennäköisyyksiä onnistuu purkamaan pommin etulyöntiasemassa olevia rosvoja vastaan. Monesti ninjoilla on käytössään savu- tai valokranaatti sekä erinomainen ajoitus. CS:GOn keskustelufoorumi Reddit sivulle julkaistiin etenkin jälkimmäisen osalta onnistunut taidonnäyte.

Redditin käyttäjä julkaisi klipin, jossa hän purkaa pommin 0.000 sekuntia ennen räjähtämistä. Eli todella viimeisellä mahdollisella hetkellä.

My insane 1v5 ninja defuse with 0,000 seconds left! from GlobalOffensive

Videolla nähdään kuinka 1v5-tilanteessa rohkea ninjapoliisi odottaa kärsivällisesti Nuke kartan tikapuilla ja tarkka-ampujan kolossa. Kun rosvot ovat lähteneet pelaaja hiipii pommin luokse ja aloittaa purkamisen. Piipityksen nopeasta tahdista johtuen katsojakaan ei meinaa uskoa, että purkaminen onnistuu, mutta niin siinä vain käy.

0.001 ajassa tapahtuneita purkamisia on nähty toisinaan, mutta 0.000 on jo suuri harvinaisuus ja vielä virallisessa pelissä. Tällä ninjalla on suuri syy olla ylpeä.

Kuva: Reddit