SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Astraliksen CS:GO-tähti aloitti huipputurnauksen ninjapurulla
  • Juuso
    Syngelmä

Video: Astraliksen CS:GO-tähti aloitti huipputurnauksen ninjapurulla

julkaistu: 31.03.2022 15:00

ESL Proliigan 15. kausi jatkui eilen D-lohkon avauskierroksella. Yksi avausotteluista käytiin tanskalaisen Astraliksen ja pohjoisamerikkalaisen Evil Geniusesin välillä.

Avauskartassa, Vertigossa, nähtiin heti ensimmäisellä erikoinen tilanne. Terroristipuolella aloittanut Evil Geniuses sai A-pommipaikan haltuunsa ja asetti sinne pommin. Kolmelta Evil Geniuses-pelaajalta jäi kuitenkin huomaamatta, että Astraliksen Kristian “k0nfig” Wienecke piileskeli A-pommipaikan lähistöllä.

Kun Evil Geniusesin pelaajat lähtivät karkuun räjähtävää pommia, oli k0nfigilla juuri ja juuri aikaa purkaa pommi kolmikon huomaamatta.

Alla olevalla videolla nähdään ja kuullaan Evil Geniusesin pelaajien reaktiot. Pelaajat ovat silminnähden ihmeissään ja yksi heistä kysyykin: “Eikö kukaan kuullut sitä [purkuääntä]?”

Kartan jälkeen k0nfig kertoi haastattelussa, että muu joukkue olisi halunnut hänen säästävän suojaliivit seuraavalle kierrokselle. Astraliksen onneksi k0nfig päätti kuitenkin rohkeasti yrittää ninjapurkua. Tällä kertaa se onnistui.

Lähde: ESL | Kuva: AstralisCS