SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: 73-vuotias CS:GO-striimaaja hyppäsi laskuvarjolla
  • Saara
    R

Video: 73-vuotias CS:GO-striimaaja hyppäsi laskuvarjolla

julkaistu: 28.09.2021 16:30

Olga, 73-vuotias CS:GO-striimaaja Venäjältä, vei pelaajayhteisön sydämet haastamalla itsensä laskuvarjohyppyyn. Videoklippi, jossa hän nauhoittaa tempaustaan Twitchiä varten, on jo viraali.

Tällä eläkeläisellä on yli 40 000 seuraajaa kanavallaan i_olga, jonne hän tekee lähetyksiä pelatessaan CS:GO:n lisäksi Minecraftia, Metroa, Tomb Raideria, Bioshockia ja muita ampumapelejä. Kanavan suurimpien tukijoiden joukosta löytyvät mm. Vadim “Evelone” Kozakov ja Vjatšeslav “buster” Leont’ev, jotka ovat miljoonamäärin seurattuja venäläispelaajia.

Seuraajat tarjosivat myös runsaasti henkistä tukea ja kannustusta Olgan päästessä toteuttamaan haaveensa. Kiitokseksi tämä kuvasi laskuvarjohypyn vaiheet myöhemmin Twitchissä näytettäväksi. Samalla hän avasi striimausfilosofiaansa:

“Herään joka aamu vain yksi ajatus mielessäni: haluan pelata ja viettää aikaa kanssanne niin paljon kuin mahdollista. Tykkään pelaamisesta todella, olen onnellinen voidessani oppia jotakin uutta tässä iässä. Joskus ollessani hiljaa ja keskittyessäni peliin en välttämättä pysty vastaamaan, anteeksi siitä.”

Olga aloitti pelilähetyksensä tämän vuoden tammikuussa nähtyään Youtubesta muita striimaajia pelaamassa. Hänen pojanpoikansa auttoi hänet alkuun, mutta nykyään hän osaa itse hoitaa koko lähetyksen. Yhdeksässä kuukaudessa hän on kerännyt vankan fanikunnan.

Lähde: AFKGAMING
Kansikuva: i_olga

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt