SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Verkkokauppa DELE Nordic ja Pelaajatcom yhteistyöhön! – Luvassa palkintoja ja erikoistarjouksia
  • Sauli
    Rautiainen

Verkkokauppa DELE Nordic ja Pelaajatcom yhteistyöhön! – Luvassa palkintoja ja erikoistarjouksia

julkaistu: 01.06.2021 09:00

Huippuverkkokauppa DELE Nordic ja Pelaajatcom lyöttäytyvät yhteen tuodakseen pelaajilta pelaajille markkinoiden parhaita pelituotteita!

» DELE Nordic verkkokauppaan

DELE Nordic — pelaajilta pelaajille

DELE on alunperin Japanissa 10 vuotta sitten perustettu pelituotteita tarjoava verkkokauppa ja se on nopeasti kasvanut keskeiseksi pelivälinekaupaksi Japanin ja Etelä-Korean markkinoilla. Tänä vuonna yritys on laajentunut DELE Nordicin myötä myös pohjoismaihin!

Asiakkaille laajentuminen tarkoittaa sekä tuttujen pelibrändien parhaita tuotteita että uusia alan brändejä – esimerkiksi uudistuneen Mad Catzin tuotteita, jotka ovat nyt saatavissa vain DELE Nordicin kautta.

DELE Nordicin kaikki tilaukset lähetetään Suomesta.

“DELE Nordicille on kunnia tehdä yhteistyötä Suomen suurimman e-urheilumedian kanssa – haluamme tukea ja olla osa suomalaista pelaajayhteisöä”, kertoo Hunter Taka Deligeersang, hallituksen puheenjohtaja.

Luvassa kampanjatarjouksia seuraajillemme

Pelaajatcom tulee julkaisemaan DELE:n tuote- ja kampanjatarjouksia sosiaalisessa mediassaan. Ole siis valppaana sillä luvassa on varsin hermeettisiä tarjouksia.

“On hienoa päästä tekemään yhteistyötä DELE:n kanssa Suomen e-urheilukentällä ja tutustuttaa heidän laajaa pelituotevalikoimaansa Pelaajatcomin seuraajille”, kertoo Juho Salminen, OOC, Pelaajatcom

Pääset tutustumaan DELE Nordicin tuotevalikoimaan tästä linkistä.

Tuoreimmat uutiset: