SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Venäläisille lisää CS:GO-banneja – Katowice saatetaan pelata ilman huippunimiä
  • Juuso
    Syngelmä

Venäläisille lisää CS:GO-banneja – Katowice saatetaan pelata ilman huippunimiä

julkaistu: 12.09.2022 15:13

Venäjän hyökkäys Ukrainaan aiemmin tänä vuonna aloitti täysimittaisen sodan Euroopassa. Nyt Puola on päättänyt liittyä Viron, Latvian ja Liettuan päätökseen evätä Venäjän kansalaisten pääsy maahansa.

Venäjän kansalaisella ei ole näihin maihin asiaa, ellei hänellä ole kohdemaassa perhettä, asuinpaikkaa tai humanitaarista työtä. Turistit sekä kulttuuri-, urheilu- ja businessmielessä matkustavat venäläiset eivät pääse matkustamaan Puolaan 19. syyskuuta alkaen.

Tämä tarkoittaa sitä, että yksi ensi vuoden suurimmista CS:GO-huipputurnauksista, IEM Katowice 2023, tullaan pelaamaan ilman useaa huippujoukkuetta ja -pelaajaa, mikäli maahantulokieltoja ei poisteta. Ottaen Euroopan tilanteen huomioon, on tämä kuitenkin varsin epätodennäköistä.

FaZen tie Katowicen tuplamestaruuteen helpottui juuri huomattavasti. (Kuva: ESLCS)

 

Esimerkiksi joukkueet kuten Navi, OG ja G2 joutuisivat käyttämään varapelaajia tähtipelaajiensa tilalla. Joukkueet kuten Cloud9 ja Spirit joutuisivat jättämään turnauksen kokonaan väliin nykyisillä kokoonpanoillaan. Muun muassa Ilya “m0NESY” Osipov, Denis “electroNic” Sharipov, Ilya “Perfecto” Zalutskiy, Abdul “degster” Gasanov, Dmitry “sh1ro” Sokolov ja Sergey “Ax1Le” Rykhtorov joutuisivat jättämään huipputurnauksen väliin.

Tämän vuoden Katowicen mestaruuden voitti vuoden ykkösjoukkue FaZe Clan. Finaalissa hopealle sijoittui G2.

Lähde: Escorenews | Kuva: ESLCS