SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Veikkaus solmi esports-yhteistyösopimuksen Pelaajatcomin kanssa
  • Toimitus

Veikkaus solmi esports-yhteistyösopimuksen Pelaajatcomin kanssa

julkaistu: 05.04.2023 15:30

Veikkaus on solminut yhteistyösopimuksen Suomen suosituimman suomenkielisen esports-median Pelaajat.comin kanssa. Yhteistyö näkyy Veikkauksen asiakkaille ensimmäistä kertaa Pariisin CS:GO-major-turnauksen yhteydessä.

Yhteistyön myötä Veikkaus näkyy Pelaajat.comin turnauslähetyksissä. Veikkauksen vedonlyönnin kertoimet ovat mukana lähetyksissä samaan tapaan kuin jääkiekon Liiga-lähetyksissä.

“Pelaajat.com on suosituin suomenkielinen esports-media, jolla on laajat oikeudet näyttää erilaisia esports-turnauksia ja pelejä Suomessa. Teemme vastaavanlaista yhteistyötä myös muiden urheilulajien osalta, ja nyt oli aika lähteä laajentamaan yhteistyötä esportsin puolelle”, sponsoroinnin yhteyspäällikkö Emilia Pajuriutta Veikkaukselta sanoo.

Veikkauksen ja Pelaajat.comin yhteistyö käynnistyy Pariisin CS:GO Major -turnauksessa, jonka karsintaturnaus pelataan jo pääsiäisenä.

“Pariisin CS:GO Major on viimeinen Major-turnaus vuonna 2023 ja samalla vuoden suurin turnaus, joten nyt oli sopiva aika uuden esports-yhteistyön toteuttamiselle. Pelaajat.comin tuottama laadukas sisältö kiinnostaa kohderyhmiämme, ja haluamme olla Veikkauksena mukana luomassa esportsista ilmiötä, josta muodostuu tulevaisuudessa yksi vedonlyönnin kivijaloista”, Veikkauksen vedonlyönnin yhteyspäällikkö Juha Laasila sanoo.

“Yhteistyö Veikkauksen kanssa avaa Pelaajat.comille mahdollisuuden kehittää ja tuottaa sisältöjä aivan uudella tasolla. Tulemme tarjoamaan Suomen suosituinta ja laadukkainta e-urheilua entistäkin laajemmin yhdistettynä vastuulliseen vedonlyöntiin. Aloituksen ajankohta ei myöskään voisi parempi olla, kuin viimeiset CS:GO Majorit keväisessä Pariisissa”, Pelaajat.comin toimitusjohtaja Alex Hytönen sanoo.

Yhteistyön myötä Veikkauksen asiakkaille on tarjolla turnauksessa enemmän pelattavaa mm. Vakioiden ja Voittajavetojen puolella normaalien Pitkävedon ja Live-vedon lisäksi.

Veikkauksen pelejä voivat pelata vain täysi-ikäiset.

– Pelaajat.com sopii esports-kumppaniksemme hyvin myös siksi, että heidän sisältönsä on suunnattu täysikäisille, Laasila toteaa.

Esports on ollut osa Veikkauksen vedonlyöntitarjoamaa jo vuodesta 2014, ja sen osuus vedonlyönnistä on kasvanut vuosi vuodelta. Nykyisin esports on jalkapallon ja jääkiekon jälkeen yksi suosituimmista lajeista Veikkauksen kiinteäkertoimisessa vedonlyönnissä. Esports-lajeista Counter-Strike on ollut selvästi suosituin.