SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vegas Golden Knights – St. Louis Blues: Lännen divisioonien kärkiseurat vastakkain!
  • Toimitus

Vegas Golden Knights – St. Louis Blues: Lännen divisioonien kärkiseurat vastakkain!

julkaistu: 04.01.2020 18:03

NHL:n Läntisen konferenssin joukkueista Tyynenmeren divisioonan kärkijoukkue Vegas Golden Knights saa vastaansa Keskisen divisioonan kärkijengin St. Louis Bluesin T-Mobile Arenassa Primetime-illassa Suomen aikaa kello 23 lauantaina.

Seitsemän ottelun kotisarjan neljännen pelinsä tänään pelaava Vegas on napsinut kolme peräkkäistä voittoa, kun vuoronperään katolleen ovat menneet Coyotes (4-1), Ducks (5-2) ja toissayönä Flyers (5-4).

Chandler Stevensonin johtama Vegasin kakkosnyrkki on ollut noissa peleissä elementissään. Ketjun laitureista Mark Stone on iskenyt kolmessa pelissä kolme reppua ja neljä pinnaa, Max Pacioretty puolestaan osunut kahdesti ja kerännyt viisi pistettä maestron tyytyessä yhteen osumaan. Stonen pisteputki on puolestaan viiden ottelun mittainen (3+4).

Mark Stone tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.60 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Kolmen ottelun vieraskiertueensa tänään päättävä ja tämän jälkeen viiden pelin kotisarjan Enterprise Centerissä aloittava Craig Beruben piiskuroima Stanley Cupia puolustava Blues on ottanut kuonoonsa kahdessa peräkkäisessä ottelussaan Coyotesilta (1-3) ja Avalanchelta (3-7) voitettuaan sitä ennen kahdeksan edellistä otteluaan.

Blues aloitti juuri pitkän voittoputkensa Vegasia (4-2) vastaan joulukuun puolivälissä Enterprise Centerissä, missä on dominoinut vahvasti pelejään.

Bluesin laitureista Jaden Schwartz on raapinut seitsemän kertaa kahdeksassa viime ottelussa kaikkiaan 12 (4+8) pinnaa ja Rolle-sedän ehdoton valinta tänään vieraista lisävihjeisiin mukaan!

Jaden Schwartz tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jaden Schwartz tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @4.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Joukkueet ovat kohdanneet lyhyen Vegasin NHL-historian aikana toisensa seitsemän kertaa. Noista otteluista Blues on voittanut viisi peliä ja ottanut kaikista peleistä vähintään pisteen. Vegas vei joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista T-Mobile Arenassa jatkoilla, mutta otti viime kaudella tällä areenalla selvästi mestaruuden voittaneelta Bluesilta takkiinsa.

Ei Bluesin kolme peräkkäistä tappiota aivan ainutlaatuista Beruben ollessa puikoissa sentään ole, mutta hyvin epätodennäköistä se on. Kerran tuo ihme tällä kaudella on sattunut. Bounce Back lännen kärkipelissä taitaa sentään olla todennäköisempää.

Bookkereilla kertoimet ovat vääristyneet Vegasin kolmen kotivoiton myötä, eikä sen tosiaankaan kuuluisi olla niin selvä suosikki, mitä kertoimet antavat ymmärtää.