SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vegas Golden Knights – Philadelphia Flyers: Aloittaako Vegas toisen NHL-kautensa voitolla?
  • Toimitus

Vegas Golden Knights – Philadelphia Flyers: Aloittaako Vegas toisen NHL-kautensa voitolla?

julkaistu: 04.10.2018 22:09

T-Mobile Arena on taatusti ääriään myöten täynnä, kun viime kauden tulokas- ja sensaatiojoukkue Vegas Golden Knights avaa toisen kautensa kotiluolassaan Philadelphia Flyersia vastaan!

Gerald Gallant suojatteineen lähtee kauteen entistä vahvempana. Debyyttikauden menestys poiki valtavasti positiivista energiaa ja markkina-arvoa mikä on näkynyt kulisseissa post seasonilla siinä, että seurajohto on saanut kuoria huolellisesti kerman päältä kaikista Vegasin ritaripaitoihin halukkaista.

Vegasin haaviin tarttui nimekkäimmistä kiekkoniiloista Montrealissa kapteenin roolissa kolmena edelliskautena pelannut Max Pacioretty sekä Winnipeg Jetsissä viimeksi pelannut toisen sukupolven huippukiekkoilija Paul Stastny, jonka Vegas nappasi pois Jetsin Patrik Laineen rinnalta.

Kun vielä tärkeimpien runkopelaajien pahveja on lihotettu kesän ja syksyn aikana, voivat fanit lähteä luottavaisin mielin alkavaan kauteen.

Vegas Golden Knights tekee yli 3.5 maalia (varsinainen peliaika) @2.33

» pelaa kohdetta leovegasilla

Philadelphia pelasi myös viime kaudella odotuksiin nähden positiivisen kauden. Joukkueen kapteeni ja tähtisentteri Claude Giroux tahkosi erinomaisen runkosarjan mättäen 34 reppua ja 102 pinnaa.

Kausi päättyi kuitenkin Giroux’n ja Flyersin osalta pettymykseen, kun joukkue putosi pudotuspeleissä kolmatta peräkkäistä mestaruutta tavoitelleeseen Pittsburghiin. Philly putosi avauskierroksella voitoin 2-4 ja Giroux tarjosi kuuden pelin sarjassa vain tuhnua yhdellä maalilla ja kolmella pisteellä.

Siemen jäi kuitenkin itämään, sillä Flyersin kompetenssi tuli hyvin esille. Runkosarjassa 32 osumaa ja 77 pinnaa raapinut Sean Couturier onnistui nimittäin myös playoffseissa, missä kaapi viidessä pelissä viisi reppua ja yhdeksän pistettä. Jossiteltavaa jäi paljon, mutta kunnioitetaan tulosta.

Alkavaan kauteen Philly vahvistui mm. James Van Riemsdykillä, joka palasi kuuden Toronto-kauden jälkeen monta kokemusta rikkaampana takaisin Flyers-paitaan. Kahdella viime kaudella hyökkääjä ampui runkosarjassa Torontolle yhteensä peräti 66 maalia, joista 37 syntyi viime kaudella.

Paljon negatiivista julkisuutta toi muutama viikko sitten julkisuuteen vuotanut tieto Jori Lehterän huumekytköksistä. Lehterä pistettiin ensin sivuun leirivahvuudesta, mutta GM Ron Hextall keskusteltuaan NHL-johdon kanssa asiasta pisti suomalaista vaihdettuaan muutaman sanan myös Lehterän kanssa miehen takaisin askiin.

Lehterä kiitti luottamuksesta ja syötti Flyersin viimeisessä harjoituspelissä Bostonia vastaan kaksi osumaa.

Flyers pelasi neljästi NY Islandersia sekä kahdesti NY Rangersia ja Bostonia vastaan harjoituspelejä voittaen ja häviten yhtä monta kertaa jokaisen vastustajansa.

Vegas kellisti neljässä kotipelissään kolme vastustajaa kotonaan selvin numeroin. Kauden startissa se jatkaa vahvoja otteita kotiaskissaan.

https://twitter.com/GoldenKnights/status/1047532451575226368