SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vegas Golden Knights jatkoi Nate Schmidtin sopimusta kuusi vuotta!
  • Toimitus

Vegas Golden Knights jatkoi Nate Schmidtin sopimusta kuusi vuotta!

julkaistu: 25.10.2018 08:46

Las Vegasista kuuluu uutisia! 20 ottelun pelikieltoa kärsivä Nate Schmidt on allekirjoittanut Vegas Golden Knightsin kanssa kuuden vuoden ja 35,7 miljoonan dollarin sopimuksen. Tämä siis takaa yhdysvaltalaispakille keskiarvolta 5 950 000 dollarin vuosiansiot.

Viime kaudella Schmidt oli Vegasin johtavia pakkeja ja hän teki todellisen tasonnoston. Washingtonissa hän oli “vain” peruspakki, mutta Vegasissa hän nousi uusiin ulottuvuuksiin. Pisteitä hän keräsi viime kaudella 5+31=36 ja playoffeissa 3+4=7. Tehotilastossa hänen tilastonsa olivat peräti +19 ja +7 viime kaudella.

Kesällä Schmidtistä tehtiin NHL:n “ennakkotapaus” dopingkäryn takia. Yhdysvaltalainen kiistää tähän päivään asti tehneensä yhtään mitään väärää ja löydetyt jäämät olivat naurettavan pieniä, milligramman seitsemännesmiljardisosa per millilitra. Yhdysvaltalainen on aiemminkin testattu ja hän on joka kerta antanut negatiivisen näytteen. Myöskään valitus pelikiellon pituudesta ei tuottanut tulosta.

20 ottelun pelikiellon ajan Schmidt on harjoitellut Itävallassa Wienissä Vienna Capitalsin mukana.

Kyseessä on lyhen ajan sisään toinen julkistettu sopimusuutinen Golden Knightsilta. Perjantaina Vegas ilmoitti allekirjoittaneensa Alex Tuchin kanssa seitsemän vuoden jatkosopimuksen joka hänelle 4 750 000 dollarin vuosipalkan. Yhdysvaltainen Tuch siirtyi Vegasiin laajennusdraftissa Minnesota Wildista.

Kuva: Twitter @GoldenKnights