SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks: Tasainen ottelu luvassa?
  • Johannes
    Romu

Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks: Tasainen ottelu luvassa?

julkaistu: 14.11.2018 20:00

Läntisessä konferensissa ja Tyynenmeren divisioonassa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun Vegas Golden Knights saa T-Mobile areenalle vieraakseen Anaheim Ducksin.

Vegasin alkukausi ei ole lähtenyt liikkeelle yhtä tarunhohtoisesti kuin viime vuonna. Joukkue on hävinnyt 18 ottelusta 11:sta. Voittoja ritaripaidat ovat kaapineet seitsemän, joista viisi varsinaisella peliajalla. Maaleja joukkue on tehnyt koko sarjan toiseksi vähiten(44), jättäen taakseen ainoastaan Los Angeles Kingsin (34). Vegas löytyy niin Tyynenmeren kuin läntisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta 15 pisteellä.

Vegasin vahvuudesta poissa ovat Erik Haula (hyökkääjä), Paul Stastny (hyökkääjä) sekä pelikieltoa kärsivä Nate Schmidt (puolustaja). Maalinsuulla aloittanee ykkösmolari Marc-Andre Fleury (89.46/2.69KA).

Vierasjoukkue Anaheim Ducks on kerännyt vain neljä pistettä enemmän kuin kotijoukkue, yhden pelin enemmän pelanneena. Ankkalauma löytyy Tyynenmeren divisioonan sijalta viisi ja läntisestä konferensista sijalta kymmenen, 19 pisteellä. Ankkalauma painii niin ikään maalinteko-ongelmien kanssa, mutta ennen kaikkea loukkaantumisten. Ankkalauman sairastupa on tupaten täynnä.

Joukkueen vahvuudesta ovat poissa Patrick Eaves (hyökkääjä), Korbinian Holzer (puolustaja), Corey Perry (hyökkääjä) ja Carter Rowney (hyökkääjä). Cam Fowlerin pelikunto ratkeaa lähempänä ottelua, sillä tähtipuolustaja sai edellisessä ottelussa kiekon suuhunsa. Maalinsuulla aloittanee John Gibson (93.12/2.47KA), joka on ollut ankkalauman tuki ja turva alkukaudella.

Kotijoukkue Vegas tulee yön otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Joukkue kävi ottamassa kahden ottelun mittaiselta vieraskiertueelta kuokkaan niin Montrealilta (5-4) kuin Bostonilta (4-1).

Vierasjoukkue Anaheim Ducks kaatoi edellisessä ottelussa Nashville Predatorsin (2-1rl) ja on voittanut viidestä viimeisestä pelistä kolme, mutta vieraskaukalossa ankkalauma on hävinnyt neljä edellistä ottelua.

Vegas on ollut huomattavasti parempi kotona kuin vieraissa. Joukkueen otteluohjelma on ollut myös vierasottelu painoitteinen. Vegas on pelannut vain seitsemän ottelua kotiaskissa, voittaen niistä neljä ottelua.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella T-Mobile areenalla, jossa Vegas oli parempi maalein 3-1. Ottelu on molemmille joukkueille todella tärkeä, koska pelataan divisioonan sisällä tärkeistä pisteistä. Molemmat joukkueet osaavat maalinteko-ongelmista huolimatta  puolustuspelaamisen jalon taidon, eikä ottelusta ole odotettavissa runsasmaalista.