SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vedenalainen kupolikaupunki – Valorantin seuraavan kartan ensitiedot julki
  • Saara
    R

Vedenalainen kupolikaupunki – Valorantin seuraavan kartan ensitiedot julki

julkaistu: 15.06.2022 15:00

Riot Games on alottanut fanien kiusoittelun tiedoilla kahdeksannesta Valorant-kartasta. Ensimmäiset väläykset vedenalaisesta kupolikartasta on esitelty.

Kovemman luokan valorantologit ovat olleet vakuuttuneita siitä, että seuraava kartta tulee sijoittumaan lasikuvun alle. He vaikuttavat osuneen oikeaan. Kupolikaupunki näyttäisi sijaitsevan vieläpä aaltojen alla, tekstin kielestä päätellen mahdollisesti jossakin päin Portugalin rannikkoa. Tämä täsmäisi myös taannoin vuodettuun tiedonmuruun Lissabonista kasikartan sijaintina.

 

Vedenalainen kaupunki olisi totisesti jotakin aivan uutta. Tähän mennessä Riot on luonut peliinsä tasapuolisen setin trooppisia ja jäätäviä ympäristöjä, aavikkoa, kaupunkia ja futurismia. Kupolista vihjaa jo Fracture-kartalla hengaileva salaperäinen hahmo Oran McEneff.

”Oli uskomatonta kuulla maailmastasi! Uskomatonta, että teillä on kaupunginlaajuinen geokupoli, todellinen moderni ihme”, hän kirjoittaa toiselle hahmolle Auroralle.

Auroran henkilöllisyydestä ei ole tietoa, mutta kyseinen paikka lienee varmasti Pitt. Riotin julkaisemassa kuvassakin lukee “juhli kaupunkiamme, ihmettä aaltojen alla”.

Tarinan edetessä kahdeksannella kartalla takuulla selviää, keitä Oran ja Aurora oikeastaan ovat. Ennen kartan julkaisuakin ehtii tihkua vielä jos jonkinlaista materiaalia, joka helpottaa tiedonnälkää ja valmistautumista laajentamaan seikkailut kohti Pittiä.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games