SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vancouver Canucks pistää videopelit pannaan tien päällä
  • Atte
    Leppänen

Vancouver Canucks pistää videopelit pannaan tien päällä

julkaistu: 04.10.2018 11:00

NHL-seura Vancouver Canucksin kapteeni Bo Horvat on TSN Radio 1040:n haastattelussa paljastanut joukkuetta koskevan erityisen säännön. Joukkueen pelaajilta on nimittäin kielletty videopelien pelaaminen yhteisillä joukkuematkoilla. Erityisesti Fortnite sai nuorelta kapteenilta lokaa:

“Joo, se on ehdottomasti kiellettyä tien päällä. Ei enää Fortnitea, ei enää pelejä mukaan reissuun.  Mielestäni on parempiakin tapoja käyttää aikaa, vaikkapa hengailla äijien kanssa tai mennä yhdessä elokuviin. Vierailemme todella siisteissä kaupungeissa, joten omaan huoneeseen linnoittautuminen Fortniten pariin on todellista ajanhukkaa. Toivottavasti lapset ja vanhemmat kuuntelevat tätä… En ole koskaan pelannut kyseistä peliä, enkä aio myöskään aloittaa.”

Onneksi esimerkiksi elokuvien katselu on koettu videopelejä paremmaksi tavaksi tuhlata aikaa, joten Kanukeilla luulisi olevan matkoillaan tästedes selvät sävelet. Nähtäväksi vielä jää miten joukkueen äitihahmon rooliin heittäytyneen Horvatin kielto toimii käytännössä.

Kuva: Vancouver Canucks