SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes: Hurrikaanit saapuvat Roger Arenalle!
  • Johannes
    Romu

Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes: Hurrikaanit saapuvat Roger Arenalle!

julkaistu: 23.01.2019 19:21

Vancouver Canucks saa vieraita idästä, kun Carolina Hurricanes saapuu Rogers Arenalla.

Kotijoukkue Vancouver Canucks päättää kuuden ottelun kotipelisarjansa Carolina -otteluun. Joukkue on saalistanut kaikissa viidessä pelaamassaan kotipelisarjan ottelussa pisteitä, voittaen kaksi edellistä. Ainoat tappiot tulivat rankkareilla Edmonton Oilersille (2-3rl) ja jatkoajalla Arizona Coyotekselle (3-4ja).

Canucks keikkuu hyvien otteidensa ansiosta Playoff -taistelussa mukana. Joukkue on läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja Tyynenmeren divisioonassa neljäntenä, 52 pisteellä.

Canucks saapuu kotiyleisön eteen todella hyvällä kokoonpanolla, kun joukkueessa ei ole merkittäviä poissaoloja. Tähtihyökkääjä Elias Pettersson teki paluun kokoonpanoon edellisessä ottelussa, kun Canucks kaatoi Detroitin maalein 3-2. Petterssonille paluu loukkaantumisen jälkeen oli onnistunut, kun ruotsalaisnuorukainen takoi taululle 1+1 tehot.

Canucksin maalinsuulla aloittanee edellisen voitto-ottelun torjunut Jacob Markstrom (90.95/2.78).

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes päättää kolmen ottelun mittaisen Kanadan kiertueensa Roger Arenalle. Joukkue kohtasi kiertueen avausottelussa Edmonton Oilersin Rogers Placessa, mistä mukaan tarttui runsasmaalisen ottelun jälkeen voitto maalein 4-7.

Hurrikaanit kohtasivat eilen Calgary Flamesin Scotiabank Saddledome, missä kotijoukkue oli parempi jatkoajan jälkeen maalein 3-2ja. Ottelu ei sinänsä ollut hurrikaaneilta huono, mutta maalinteko tuotti jälleen kerran tuskaa. Joukkue oli todella aktiivinen hyökkäysalueella, mutta vain tulos puuttui.

Hurrikaaneille menetetty piste voi tulla kalliiksi, sillä joukkue on edelleen itäisen konferenssin kymmenes ja Metropolin divisioonan viides, 52 pisteellä. Joukkue on kuuden pisteen päässä Playoff -paikasta.

Hurrikaanien sairastuvalla ovat hyökkääjä Jordan Staal sekä maalivahti Curtis McElhinney. Hyökkääjä Michael Ferland jätti eilen loukkaantumisen takia pelin kesken ja laituri tuskin pelaa Vancouveria vastaan. Maalissa aloittanee eilen pelannut Petr Mrazek (89.42/2.81).

Joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu pelattiin kauden alussa PNC Arenalla, missä kotijoukkue Carolina Hurricanes oli parempi maalein 5-3.

Yön kierros on viimeinen ennen AllStar -taukoa, joten on lupa odottaa, että tänään jätetään kaikki kaukaloon. Carolinalla on edessään B2B -otteluiden jälkimmäinen keitos ja joukkueella jäi eilisestä paljon parannettavaa tehojen valossa.

Canucks on saanut viettää paljon aikaa kotona, mikä takaa sen, että joukkue on hyvällä jalalla liikkeellä.

Ottelun pienoinen ennakkosuosikki on Vancouver Canucks, mutta Carolinan hyökkäyspelaaminen oli eilen todella aktiivista, ja uskon sen tuottavan tänään tulosta. Vancouver pystyy kuitenkin haavoittamaan Carolinan puolustusta, mikä on hurrikaanien heikoin osa-alue. Maaleja on kaiken järjen mukaan luvassa, kun joukkueet jäävät AllStar -tauolle.