SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vancouver Canucks – Calgary Flames: Vain yksi suosikki!
  • Johannes
    Romu

Vancouver Canucks – Calgary Flames: Vain yksi suosikki!

julkaistu: 03.10.2018 12:55

Läntisessä konferensissa ja Tyynenmeren divisioonassa pelataan myös toinen ottelu, missä Vancouver Canucks isännöi Calgary Flamesia Rogers Areenalla.

Isäntäjoukkue Vancouver Canucks lähtee alkavalle kaudelle todella kokemattomalla joukkueella. Joukkue on täynnä lupaavia nuoria pelimiehiä, joiden esiinmarssia odotellaan tulevaisuudessa. Vahvistuksista mainittakoon Jay Beagle ja Antoine Roussell, jotka tuovat kokemusta nuoreen Canucks-leiriin. Markus Granlund solmi vuoden jatkosopimuksen Canucksin kanssa ja mieheltä odotetaankin tulosvastuuta nuoressa joukkueessa.

Calgary Flames lähtee alkavalle kaudelle kovat piipussa. Joukkue hankki maalinteko-ongelmiin James Nealin ja Elias Lindholmin. Lindholmin mukana Carolinasta tuli puolustaja Noah Hanifin. Carolinaan matkasi puolestaan puolustaja Dougie Hamilton ja hyökkääjä Michael Ferland. Liekkipaidoista löytyy myös suomalaisväriä, kun sensaatiomaisen nousun miesten peleihin tehnyt Juuso Välimäki aloittaa kautensa ylhäällä.

Canucks opettelee tulemaan toimeen ilman Sedinien veljeksiä. Joukkueessa on uudelleenrakennusvaihe menossa ja se näkyi jo harjoituskaudella. Joukkueen viisikkopeli on sekaisin ja maalinteko tuottaa tuskaa. Seitsemässä harjoitusottelussa joukkue onnistui kukistamaan vain Los Angeles Kingsin voittomaalikilpailussa. Viimeiseen neljään peliin Canucks onnistui tekemaan vain neljä maalia.

Flames pelasi kelpo harjoituskauden ja voitti yhdeksästä pelistä neljä varsinaisella peliajalla. Flames onnistui kiusaamaan lännen isojakin jengejä, voittaen ennakkosuosikki Sharksin kahdesti. Isoin huomio kuitenkin pelillisesti oli, että joukkue pystyy luomaan tasaviisikoin maalipaikkoja ja viimeistelemään niistä.

Joukkueet ottivat myös mittaa harjoituskaudella toisistaan, missä liekkipaidat oli parempi molemmissa otteluissa, selvästi. Canucks onnistui näissä otteluissa luomaan vain yhden maalin tasaviisikoin.

Canucksin uudelleenrakennusvaihe ottaa aikansa ja kovin odotuksin kauteen lähtevä Calgary Flames tarjoaa tähän hyvän pelikohteen.